GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΙΠΑΡΕΙ ο άνδρας που παρενόχλησε την αεροσυνοδό: «Είμαι παντρεμένος με δύο κόρες...»

Απίστευτο το  σκηνικό σε απογευματινή πτήση της Πέμπτης από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα όταν άνδρας πλησίασε αεροσυνοδό επιχειρώντας να απλώσει χ...


Απίστευτο το  σκηνικό σε απογευματινή πτήση της Πέμπτης από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα όταν άνδρας πλησίασε αεροσυνοδό επιχειρώντας να απλώσει χέρι πάνω της, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή της.

Ο ίδιος όμως επέστρεψε στη θέση του και επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί προκαλώντας νέα αναστάτωση.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, ο πιλότος της πτήσης ακολουθώντας το πρωτόκολλο ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές του ΕΛ. ΒΕΛ.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο επιβάτης μετά το περιστατικό προσπαθούσε να αποφύγει τις συνέπειες παρακαλώντας τον πιλότο να μην ειδοποιήσει τις αρχές επικαλούμενος το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με δύο κόρες.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ακολούθησε η σύλληψή του από τους αστυνομικού που τον περίμεναν στη φυσούνα.

Την επόμενη μέρα εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρίας επικοινώνησαν μαζί του όπως είθισται. Ο επιβάτης τους παρακάλεσε να μην καταθέσουν μήνυση εναντίον του, εκφράζοντας την λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν μια κακή στιγμή…».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση