GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΕΜΙΖΟΥΝ» νησιά και εξοχικά! Οπου φύγει... φύγει οι Αθηναίοι

  Όπου φύγει... φύγει οι Αθηναίοι την πρώτη μέρα άρσης των μέτρων. Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες ...

 Όπου φύγει... φύγει οι Αθηναίοι την πρώτη μέρα άρσης των μέτρων. Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες που φθάνουν στη χώρα μας, άνοιξε την Παρασκευή 14 Μαΐου, πανιά ο τουρισμός. 

Ειδικότερα, από την Ελευσίνα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξήλθαν 19.377 οχήματα και από τις Αφίδνες 19.418. Παράλληλα, από τα ίδια διόδια, εισήλθαν 11.243 οχήματα (Ελευσίνα) και 13.970 (Αφίδνες).



Την ίδια ώρα, εκατοντάδες ήταν εκείνοι που αναχώρησαν από τα λιμάνια, με το αρνητικό self test να είναι, το πρώτο εισιτήριο για τα νησιά.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 29 δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Χιλιάδες πολίτες ήταν στην πρώτη απόδραση εκτός νομού. Η πληρότητα στα πλοία με καμπίνες αυξήθηκε στο 85% και στο 80% χωρίς καμπίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση