GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ φωτιά κατακαίει τον Σχίνο Κορινθίας...

Mεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει το βράδυ της Τετάρτης στο Σχίνο Κορινθίας, στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.  Η πυρκαγιά κατακαίει δ...


Mεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει το βράδυ της Τετάρτης στο Σχίνο Κορινθίας, στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας. 

Η πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση και βρίσκεται κοντά σε σπίτια. Γι’ αυτό για προληπτικούς λόγους εκκενώνονται οι οικισμοί Σχίνος και Αγ. Σωτήρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από έναν ελαιώνα και αυτή την ώρα καίει δάσος από πεύκα, με κατεύθυνση προς τα Μέγαρα. Στο σημείο επιχειρούν 54 πυροσβέστες με 21 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος.

«Ανεξέλεγκτη φωτιά»
Για ανεξέλεγκτη φωτιά έκανε λόγο ο διευθυντής του korinthianews.gr, Φώτης Νικολακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφεραν ότι «θα είναι ένα πολύ δύσκολο βράδυ».

Παράλληλα, ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε ότι υπάρχουν πληροφορίες για καμμένα σπίτια στο Σχίνο, υπογραμμίζοντας ότι επικρατούν πολύ ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, γεγονός που επισήμανε και ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

Την ίδια ώρα, το τοπικό μέσο loutrakiblog.gr μεταδίδει ότι σύμφωνα με δασοπυροσβέστες καίγονται σπίτια στον οικισμό Μπαφάνι – πληροφορία που ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση