GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε η μνήμη της Νταϊάνα δεν τους ενώνει πια! Η απόφαση του Γουίλιαμ και του Χάρι...

Η κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου τους έφερε πιο κοντά, όμως η σχέση του Γουίλιαμ με τον Χάρι παραμένει τεταμένη και φαίνεται πως δεν τους ...

Η κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου τους έφερε πιο κοντά, όμως η σχέση του Γουίλιαμ με τον Χάρι παραμένει τεταμένη και φαίνεται πως δεν τους ενώνει πια ούτε η μνήμη της μητέρας τους.
Όπως ανακοινώθηκε, στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος προς τιμή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον τα δύο αδέρφια θα εκφωνήσουν χωριστούς λόγους και όχι έναν κοινό.
Σύμφωνα με πηγή της βρετανικής εφημερίδας The Sun, και τα δύο αδέρφια θα δώσουν το παρών στην τελετή την 1η Ιουλίου που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την γέννηση της μητέρας τους, όμως καθένας επέμενε να εκφωνήσει τον δικό του λόγο.
Άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα παρευρεθεί ο πρίγκιπας Κάρολος, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ πιθανόν να μην είναι στην τελετή, καθώς, όπως λέγεται, θεωρεί πως είναι κάτι που αφορά τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση