GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Λιμενεργάτες της Νάπολης εναντίον της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού... Στην Ελλάδα θέλουμε ισραηλινούς τουρίστες!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εμείς χωρίς ναι, μεν, αλλά... στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού εναντίον της σιωνιστικής κατοχής κι επίθεσης...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εμείς χωρίς ναι, μεν, αλλά... στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού
εναντίον της σιωνιστικής κατοχής κι επίθεσης στη Γάζα.
Τα χέρια μας δεν θα...

λερωθούν με αίμα για τους πολέμους σας»
Συνδικάτο Λιμενεργατών Νάπολης SI Cobas del Porto di Napoli

 

Οι αρχηγοί των ιταλικών πολιτικών κομμάτων (της όλης "αριστεράς", δεξιάς, ακροδεξιάς, Κίνημα 5 αστέρων), που συμμετέχουν όλοι μαζί στην κυβέρνηση Ντράγκι, σε εκδήλωση συμπαράστασης έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στη Ρώμη, για "το δικαίωμα του στην ασφάλεια"...

Η ιταλική κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" υπό τον δοτό πρωθυπουργό, τον τραπεζίτη Ντράγκι, με τη συμμετοχή της όλης αριστεράς, της δεξιάς κι ακροδεξιάς, τους κινήματος αγανακτισμένων "Κίνημα 5 αστέρων", μετά το Λιβόρνο ένα νέο ΣΤΟΠ στις μεταφορτώσεις πλοίων με όπλα για το Ισραήλ.

Σήμερα στην ιταλική βουλή, οι βουλευτές ύψωσαν σημαίες για να ενισχύσουν το "δικαίωμα στην ασφάλεια" του σιωνιστικού-ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος... τη νομιμοποίηση του Ολοκαυτώματος του Παλαιστινιακού λαού!

«Εμείς χωρίς ναι, μεν, αλλά... στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού εναντίον της σιωνιστικής κατοχής κι επίθεσης στη Γάζα.
Καταγγέλλουμε τη συνενοχή της ιταλικής κυβέρνησης και σχεδόν όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων με την ισραηλινή επιθετικότητα και τη σιωπηλή συγκατάθεση του κράτους για τη διέλευση των ισραηλινών πολεμικών όπλων στα λιμάνια μας.
Τα χέρια μας δεν θα λερωθούν με αίμα για τους πολέμους σας
»

SI Cobas del Porto di Napoli

Χιλιάδες στους δρόμους της Νάπολης, έχοντας απέναντί τους όλα τα πολιτικά κόμματα, "αριστερά", δεξιά κι ακροδεξιά... Λευτεριά στην Παλαιστίνη και πορεία συμπαράστασης στους ηρωικούς Ναπολιτάνους Λιμενεργάτες που ακολουθούν τους συναδέλφους τους του Λιβόρνο.

Από την Παλαιστινιακή κοινότητα της Καμπανίας ο αδελφός και σύντροφος Όμαρ, δίπλα στον Γιασέρ Αραφάτ για χρόνια. Διαπραγματεύεται μαζί με τον Γιασέρ Αραφάτ και τον Παπαφλέσσα της Παλαιστινιακής Επανάστασης [Βλέπε, σε: Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!], την απελευθέρωση Ευρωπαίων πολιτών από τον Σαντάμ στο Ιράκ (σχετικά: ΕΔΩ), πιστός στον Γιασέρ Αραφάτ και τις παρακαταθήκες της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης ως σήμερα...  [Βλέπε, σε: O Όμαρ της Νάπολης].

Επισημαίνει ο Ομάρ Σουλεϊμάν, μεταξύ άλλων: «Μιλούν για το δικαίωμα του Ισραήλ στην ασφάλεια. Όταν δολοφονούν παιδιά, βομβαρδίζουν τα γραφεία των διεθνών ΜΜΕ... Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πόλεμο, επειδή συγκρούονται φτωχοί άνθρωποι και ο ισχυρότερος στρατός στη Μεσόγειο. Γυναίκες και παιδιά πεθαίνουν... Σήμερα οι Παλαιστίνιοι απαντούν στη βία του ισραηλινού κράτους... Αυτή η κλιμάκωση απορρέει από την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου του Ισραήλ να εκδιώξει τις Παλαιστινιακές οικογένειες στα προάστια της Ιερουσαλήμ, για να διευκολύνει την εγκατάσταση συμμορίας εποίκων. Για 73 χρόνια είμαστε μάρτυρες της εκδίωξης Παλαιστινίων στη σιωπή της διεθνούς κοινότητας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ...» (σχετικό βίντεο: ΕΔΩ)

Νάπολη για την Παλαιστίνη... η πορεία συμπαράστασης στον αγώνα των Ιταλών Λιμενεργατών:

 


 

* Ένοχος η Χαμάς! Έπεσαν οι μάσκες των καλών σιωνιστών, της "δημοκρατικής" Ευρώπης και της Ελλάδας


* Η Παλαιστίνη θα βρει ξανά το "δρόμο" της Επανάστασης


* «ΟΧΙ! Είναι ψέμα... Δεν είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι!»


Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!


Ο Ανδρέας Παπανδρέου κι οι κυβερνήσεις του δεν αναγνώρισαν ΠΟΤΕ ως κράτος το ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς! Τώρα όλοι δηλώνουν υποταγή... Σήμερα η πολιτική κι οι πολιτικοί πουλάνε και τη μάνα τους για λίγο τουριστικό συνάλλαγμα βαμμένο με αίμα παιδιών από τη Γάζα, την Παλαιστίνη!


 

 

Τότε η παγκόσμια κοινότητα υποκλινόταν μπροστά στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, που ΠΟΤΕ δεν αναγνώρισε ως κράτος το Ισραήλ...
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ανδρέας Παπανδρέου υποδέχεται στην Ελλάδα με τιμές τους αποκλεισμένους στη Βηρυτό Φενταγίν και τον ηγέτη της Παλαιστινιακής Επανάστασης Γιάσερ Αραφάτ (ο ρασοφόρος είναι ο Παπαφλέσσας της Παλαιστινιακής Επανάστασης Αρχιεπίσκοπος Ιερουσαλήμ Ιλαρίων Καπούτσι, που ζούσε εξόριστος στην Ιταλία [Βλέπε σε: Έφυγε ο Παπαφλέσσας της Επανάστασης, αλλά πρόλαβε Λεύτερο το Χαλέπι!]
 
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι.
Η Μνήμη αποτελεί ισχυρό όπλο για τους λαούς…
 
Εμείς θυμούμαστε!
 
Κι όταν μας ρωτήσουν γιατί θυμόμαστε, γιατί δεν βλέπουμε μπροστά, το μέλλον… θα τους απαντήσουμε: θα ‘ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά, ώστε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας και του σοσιαλισμού.
 
Η μνήμη δεν αρχειοθετείται!
 
Δεν ξεχνάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση