GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημίνα Ιγγλέζου! Η πιο καυτή Ελληνίδα μάνα, εντελώς γυμνή...

Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Το προφίλ της στο instagram μετράει περισσότερους από ...



Δεν χωράει αμφιβολία ότι η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες. Το προφίλ της στο instagram μετράει περισσότερους από 135 χιλιάδες ακόλουθους.

Κάθε της ποστ προκαλεί ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό. Η ίδια έχει ένα τέλεια γραμμωμένο κορμί καθώς εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το τρέξιμο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μπορεί να είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, τολμά συχνά όμως να φωτογραφίζεται με ή χωρίς ρούχα και να «τρελαίνει» το Instagram. Το προφίλ της στο Instagram, είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τους αγώνες της, αλλά και από αισθησιακές, γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες.

Ποια είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου
Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι 41 ετών και είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.

Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με εικόνες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της.
Ασημίνα Ιγγλέζου: Τι έχει δηλώσει για το Survivor

«Από το Survivor, με πήραν τηλέφωνο. Δεν είπα ναι στο Survivor αμέσως γιατί το φοβόμουνα. Ως αθλήτρια έχω μάθει να δουλεύω μόνη μου και φοβόμουν το γεγονός ότι έπρεπε να ζήσω, να κοιμηθώ μαζί με άλλους. Ήταν δελεαστική η πρόταση, δεν λειτουργούσε τίποτα γύρω γύρω. Είναι ένα παιχνίδι. Εγώ μάλλον δεν έκανα πράγματα.

Δεν το θεωρώ άδικο. Είχε πέσει η ψυχολογία μου μάλλον δεν περνούσα καλά. Θα ήθελα ο νικητής να είναι ο Τζέιμς. Είναι πολύ έξυπνος. Δεν μπορώ τις ύπουλες επιθέσεις. Προτιμώ τον Τριαντάφυλλο που φαίνεται τι κάνει και όχι τα ύπουλα. Δεν μου αρέσει η προσποίηση. Όχι να το παίζεις καλός. Εκτιμώ τον Γαλακτερό, τον Νίκο το Μπάρτζη. Η Μαριαλένα είναι καλή η αθλήτρια και ο Ηλίας μου αρέσει».

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση