GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: «Είμαι έτοιμος να συναντηθώ με τον Τσαβούσογλου...»

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο που αναφέρουν ότι «κλείδωσε» το ταξί...


Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο Κορυφής ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο που αναφέρουν ότι «κλείδωσε» το ταξίδι του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο τέλος του μήνα στην Ελλάδα και για συνάντηση που θα έχει ο ίδιος μαζί του στα Χανιά. 

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση. Εφόσον τα προγράμματά μας συμπέσουν, αν έρθει, έχω όλη την καλή διάθεση να συναντηθώ μαζί του όπως ο Ταγίπ Ερντογάν είδε τον Νίκο Δένδια. Εγώ θα είμαι στα Χανιά το Σάββατο για άλλο λόγο. Για το μνημόσυνο του πατέρα μου και για μια σημαντική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσουμε αναλυτικά και με τη λεπτομέρεια που του αρμόζει το έργο του ΒΟΑΚ», απάντησε.

Επίσης ανέφερε ότι στη σύνοδο κορυφής ο Ιταλός πρωθυπουργός έθιξε το ζήτημα της μετανάστευσης και πάλι. «Είναι ζήτημα που μονίμως μας αφορά. Συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια που έχει δρομολογήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου. Μετά και από τα πρόσφατα γεγονότα στην Ισπανία είμαστε όλοι εγρήγορση, ειδικά όταν έχουμε κατευθυνόμενες μεταναστευτικές ροές», συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση