GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! Ο «σπασίκλας» Μπιλ Γκέιτς ξεσάλωνε με ...στριπτιζέζ

Για την άτακτη ζωή του Μπιλ Γκέιτς, τα πρώτα χρόνια της σχέσης του με τη σύζυγό του Μελίντα, μίλησε ο βιογράφος του ιδρυτή της Microsoft, Τ...



Για την άτακτη ζωή του Μπιλ Γκέιτς, τα πρώτα χρόνια της σχέσης του με τη σύζυγό του Μελίντα, μίλησε ο βιογράφος του ιδρυτή της Microsoft, Τζέιμς Γουάλας.


Της είδησης του χωρισμού του ζευγαριού ακολούθησαν διαρροές που αναφερόντουσαν στα πάρτυ με στρίπερ που οργάνωνε ο σχετικά νεαρός Γκέιτς, προτού παντρευτεί. «Πριν από τον γάμο δεν υπήρξε ιδιαίτερα πιστός στη Μελίντα» αναφέρει ο Γουάλας. Μετά, σύμφωνα πάντα με τον Γουάλας, νοικοκυρεύτηκε.

Η άτακτη ζωή του Μπιλ Γκέιτς

Μιλώντας στα ΜΜΕ ο Γουάλας παραδέχτηκε πως ο Μπιλ Γκέιτς ήταν ένας συνδυασμός «σπασίκλα» και ανθρώπου «που του αρέσει να διασκεδάζει».

«Ήταν ένας συνδυασμός και των δύo. Μια παλιά του σχέση, η Τζιλ Μπένετ, μου επιβεβαίωσε ότι τότε, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ο Γκέιτς μπορούσε να δουλεύει για δυο-τρεις συνεχόμενες μέρες τρώγοντας μόνο πίτσα και προγραμματίζοντας στον υπολογιστή. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως ήθελαν και να ξεσκάσουν, κι εδώ έρχεται η ανθρώπινη πλευρά του Μπιλ Γκέιτς: ακόμα και όταν σπούδαζε στο Χάρβαρντ σύχναζε σε ένα στριπ κλαμπ. Αρα, δεν βρισκόταν όλη την ώρα μπροστά από τον υπολογιστή. Φερόταν όπως πολλοί συμφοιτητές στην ηλικία του» λέει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο σχετικά με τη γνωριμία του με τη Μελίντα ο Γουάλας λέει ότι την γνώρισε όταν ήταν ήδη μάνατζερ της Microsoft. Μάλιστα, ο Γκέιτς συνέχισε εκείνη την περίοδο να ξεδίνει σε πάρτυ, ειδικά όταν ταξίδευε σε άλλες πόλεις.

«Η Μελίντα το είχε υποψιαστεί και μάλιστα είχαν χωρίσει για σχεδόν έναν χρόνο. Τότε ο λόγος όμως ήταν άλλος, ότι ο Γκέιτς δεν ήθελε να δεσμευτεί. Οταν έσμιξαν ξανά, ήταν πιο δεμένοι» εξηγεί.

Τέλος, σχετικά με τον γάμο του Μπιλ Γκέιτς με τη Μελίντα ο Γουάλας υπογραμμίζει πως «νομίζω ότι ο γάμος τού έκανε πραγματικά καλό».«Ξέρετε, ένας από τους καλύτερους φίλους του είναι ο Γουόρεν Μπάφετ. Νομίζω ότι αυτός και η Μελίντα τον έκαναν να λειάνει τις γωνίες του χαρακτήρα του και να γίνει πιο ανθρώπινος ως σύζυγος και ως πατέρας. Αυτές οι δύο σχέσεις έκαναν τον Μπιλ Γκέιτς να αλλάξει. Η Μελίντα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτόν. Τους έβλεπες να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου και να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά του εστιατορίου ή του κινηματογράφου σαν ένα οποιοδήποτε αγαπημένο ζευγάρι. Γιατί, τότε, ήταν αγαπημένοι» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση