GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βαθιά απογοητευμένος» ο πρέσβης της Παλαιστίνης από την στάση της ελληνικής κυβέρνησης...

«Προβληματισμένος και βαθιά απογοητευμένος», δηλώνει ο Πρέσβης  της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, από τις τελευταίες δηλώσεις τ...


«Προβληματισμένος και βαθιά απογοητευμένος», δηλώνει ο Πρέσβης  της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, από τις τελευταίες δηλώσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων.

Αναλυτικά η δήλωση

«Είμαστε προβληματισμένοι και βαθιά απογοητευμένοι από τις τελευταίες δηλώσεις του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του παλαιστινιακού άμαχου λαού.

Περιμέναμε από την Ελλάδα «το λίκνο της δημοκρατίας» μια υποστηρικτική δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της, για τους Παλαιστινίους που διαμαρτύρονταν ειρηνικά ενάντια στις απειλές εξόντωσης και τις συνεχείς επιθέσεις των ένοπλων αποίκων στην Ιερουσαλήμ καθ ‘όλη τη Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα και τον Μήνα του Ραμαζανιού καθώς και οι Ισραηλινές απόπειρες εθνοκάθαρσης εναντίον των Παλαιστινίων κατοίκων της γειτονιάς Sheikh Jarrah στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και των βάναυσων επιθέσεων εναντίον του λαού μας στη Γάζα.

Ο λαός μας αντιστέκεται στη βίαιη ισραηλινή κατοχή ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έκανε ο ελληνικός λαός στη μακρά ιστορία του σύμφωνα με το διεθνές και ανθρωπιστικό δίκαιο.

Ας είμαστε σαφείς, το Ισραήλ δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, αλλά υπερασπίζεται την αποικιακή επεκτατική κατοχή του.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον αδελφό ελληνικό λαό που στέκεται πάντα δίπλα μας υπερασπιζόμενος τις αρχές της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης και της δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση