GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΑΥΤΗ! Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό ενώ είχε κάνει το εμβόλιο...

Θετική στον κορονοϊό διαγνώσθηκε η Μαρίνα Πατούλη, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, πριν από λίγε...

Θετική στον κορονοϊό διαγνώσθηκε η Μαρίνα Πατούλη, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, πριν από λίγες ημέρες η ίδια. Μάλιστα έγραψε αινιγματικά ότι "λίγο αργότερα, μου έγινε η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!)".

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι και η κ. Πατούλη είχε κάνει προηγουμένως -στις 19 Απριλίου- την πρώτη δόση του εμβολίου και ανάρτησε μια φωτογραφία από τη στιγμή του εμβολιασμού της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανακοίνωσή της ότι βρέθηκε θετική έγινε στις 4 Μαϊου, δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες αργότερα. Την επομένη, 5 του μήνα, μεταφέρθηκε μάλιστα στο νοσοκομείο ενώ εξακολουθεί να δίνει ακόμη τη μάχη με τον κορονοϊό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση