GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ...ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Είχαν και τα τρία κανάλια ταυτόχρονα αφιέρωμα στον ...Διονυσίου

Krikor Tsakitzian   Δείτε ένα παράδειγμα κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, όπου αντί να λειτουργήσει προς όφελος του κόσμου, λειτούργησε με γνώμ...


Krikor Tsakitzian 
Δείτε ένα παράδειγμα κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, όπου αντί να λειτουργήσει προς όφελος του κόσμου, λειτούργησε με γνώμονα την καταστροφή του προϊόντος των ανταγωνιστών, του ενός από τον άλλο, και με το χειρότερο αποτέλεσμα για τον τελικό αποδέκτη που είναι το κοινό.
Το Σάββατο το βράδυ, μεταδίδονταν από ΣΚΑΙ, ΕΡΤ1 και MEGA, την ίδια ώρα, τρεις μουσικές εκπομπές. Στο ΣΚΑΙ, σε εκπομπή που μεταδίδονταν σε επανάληψη, είχαν φροντίσει να συμμετέχει ως ένας από τους βασικούς τραγουδιστές ο Άγγελος Διονυσίου.
Στην ΕΡΤ1 επίσης σε επανάληψη, είχαν φροντίσει να συμμετέχει ως βασικός τραγουδιστής ο Στέλιος Διονυσίου και τέλος στο MEGA, σε πρώτη μετάδοση η εκπομπή τους είχε βασικούς καλεσμένους τον Άγγελο και το Στέλιο Διονυσίου αλλά και τον μικρότερο αδερφό Διαμαντή Διονυσίου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση