GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ! Όταν ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ (πλην ενός) κατήγγελναν «συνολική αποποινικοποίηση της κάνναβης»...

Στις 27 Φεβρουαρίου 2018 είχε γίνει στην Βουλή ευρεία σύσκεψη της ΝΔ για το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη. Και ...

Στις 27 Φεβρουαρίου 2018 είχε γίνει στην Βουλή ευρεία σύσκεψη της ΝΔ για το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη. Και με επικεφαλής τον Κ. Μητσοτάκη όλοι (με εξαίρεση τον τότε τομεάρχη Υγείας Β. Οικονόμου) είχαν καταγγείλει ότι το νομοσχέδιο «λειτουργεί ως προκάλυμμα για να αποποινικοποιηθεί συνολικά και γενικά η χρήση της κάνναβης».

Κατά το σχετικό ρεπορτάζ εκείνων των ημερών:
 «Οχι» στο νομοσχέδιο για τη χρήση φαρμακευτικής κάνναβης αποφασίστηκε να πει η ΝΔ στην ευρεία σύσκεψη που έγινε  στη Βουλή παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, των βουλευτών που συμμετέχουν στις επιτροπές κοινωνικών υποθέσεων και παραγωγής και εμπορίου και με τη συμμετοχή του Τάκη Θεοδωρικάκου.
Οι βουλευτές και ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησαν πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο λειτουργεί ως προκάλυμμα προκειμένου να αποποινικοποιηθεί συνολικά και γενικά η χρήση της κάνναβης και γι’ αυτό δεν θα το ψηφίσουν στη Βουλή.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση μόνο ο τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.
Την επόμενη ημέρα επρόκειτο να παρουσιαστούν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής  φορείς για να καταθέσουν τις απόψεις τους επί του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, ανάμεσά τους και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.


(Αυτά τότε...)

1 σχόλιο

  1. Τι περιμενατε απο πολιτικους απατεωνες;Γιαυτο ξαναψηφιστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση