GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BOMBA από την πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων: «Δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να κάνει το εμβόλιο. Είναι απολυταρχικό!»

Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη, είπε η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Ά...


Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη, είπε η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Άννα Ζαΐρη. 

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μίλησε στον  τηλεοπτικό σταθμό Mega, η Πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.
Σύμφωνα με την αντιεισαγγελέα, δεν μπορεί να υποχρεωθεί στον εμβολιασμό κανένας άνθρωπος, ούτε υγειονομικός.
«Δεν μπορείς να υποβάλλεις έναν άνθρωπο να υποστεί μια σωματική επέμβαση (ακόμα και αν είναι υγειονομικός, ακόμα και αν αυτή είναι μια ένεση.
Και μάλιστα, στον βαθμό που αυτό μπορεί να έχει επίδραση στον οργανισμό του.

Η υποχρεωτικότητα σε έναν τέτοιο τομέα είναι περίπου αδύνατη.
Δεν μπορείτε να υποχρεώσετε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του.
Είναι μια κίνηση απολυταρχική» υπογράμμισε.
«Η μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία πρέπει να γίνεται με συγκατάθεση του εργαζομένου.
Αν τον μεταθέσεις χωρίς την θέλησή του είναι ένας τρόπος εκβιασμού.
Οι συνταγματολόγοι μοιάζουν να λένε πως η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της ΕΜΑΚ είναι αντισυνταγματική. Δεν είναι αρμοδιότητά μου», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από το 8.53:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση