GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΜΕ ...ΑΠΟΨΗ! «Με ενοχλεί που η τραγουδίστρια της Μάλτας στη Eurovision πρόβαλε τα 80 κιλά παραπάνω...»

Ακόμα και για τη Eurovision 2021 τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, την Πέμπτη (27/05), σχολιάζοντας πως ενοχλήθηκε από το ότι η εκπρόσ...



Ακόμα και για τη Eurovision 2021 τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, την Πέμπτη (27/05), σχολιάζοντας πως ενοχλήθηκε από το ότι η εκπρόσωπος της Μάλτας "πρόβαλε πως έχει 80 κιλά παραπάνω". 

Ο βουλευτής της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πήρε θέση ακόμα και για τη Eurovision 2021 τονίζοντας, την Πέμπτη (27/05), πως ενοχλήθηκε από το ότι η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη Μάλτα, «πρόβαλε πως έχει 80 κιλά παραπάνω».

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στάθηκε στη Eurovision, ισχυριζόμενος πως δεν είναι σαφές αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαγωνισμός διαφορετικότητας.
Έτσι, για να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, μεταξύ άλλων είπε: «Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό και φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision γενικώς έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου στο οποίο, στο τέλος, η πραγματική "μάχη" θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να δειχτούν ως κάτι το διαφορετικό».
Ακόμα, ο ίδιος παραδέχθηκε πως θα ήθελε σύντομα να γίνει πατέρας και, όπως δήλωσε, «καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες» γι' αυτό.
Επιπλέον, ο βουλευτής Ν.Δ. τάχθηκε υπέρ της φαρμακευτικής κάνναβης όταν χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, σε ανίατες ασθένειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση