GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ! «Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision από το κρατικό κανάλι»

Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε ...



Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αλλά αυτό για κάποιον λόγο δεν έγινε.

«Δεν την ήθελαν από το κρατικό κανάλι»
«Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Πιστεύαμε εγώ κι η εταιρία μου ότι η Ελένη ταιριάζει στην Eurovision λόγω της σκηνικής παρουσίας που έχει. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν, δεν υπολόγισαν, δεν πίστεψαν ή δεν είδαν το όραμά μας» είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Όλα περνούν από το μυαλό μου αλλά δεν μένει κάτι. Η ζωή κι η πορεία έδειξε αν είχαμε δίκιο ή όχι. Η Ελένη απέδειξε ότι είναι μία καλλιτέχνης που ταιριάζει πολύ στην Eurovision. Πήγε με μια χώρα η οποία δεν είναι από τα φαβορί, η Κύπρος κι ευχαριστώ το ΡΙΚ και τον Μιχάλη Μαραθεύτη, που πίστεψαν στο όραμά μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση