GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EUROVISION! ΣΑΛΟΣ από το πλάνο με τον Ιταλό νικητή να σνιφάρει κοκαΐνη...

Eurovision χωρίς… μανούρα μάλλον δεν γίνεται. Έτσι δημιουργήθηκε σάλος από το  επίμαχο πλάνο του frontman των Maneskin, των μεγάλων νικητών ...


Eurovision χωρίς… μανούρα μάλλον δεν γίνεται. Έτσι δημιουργήθηκε σάλος από το  επίμαχο πλάνο του frontman των Maneskin, των μεγάλων νικητών του διαγωνισμού, που μοιάζει σαν να «σνιφάρει» κοκαϊνη μέσα στο Ahoy Arena. 



Το πλάνο όπως είναι φυσικό έγινε viral στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ζήτησαν να υποβληθεί σε έλεγχο ο Damiano. Στην press conference που έγινε αμέσως μετά τη νίκη τους όπως είναι λογικό τέθηκε η ερώτηση αν όντως σνίφαρε κάτι.

«Ο Thomas (ο κιθαρίστας) έσπασε ένα γυαλί. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ. Μην το λέτε αυτό» ισχυρίστηκε ο Damiano απαντώντας. Φυσικά ο host της συνέντευξης πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα ζητώντας από τους δημοσιογράφους να επικεντρώνονται σε θέματα μουσικής.

Οι υποστηρικτές της Ιταλίας πάντως δηλώνουν ότι το θέμα ανακινήθηκε διότι υπάρχει ζήλια για τη νίκη της Ιταλίας. Και η  επίσημη απάντηση του συγκροτήματος υποστηρίζει: «Είμαστε σοκαρισμένοι για αυτό που κάποιοι λένε για τον Damiano ότι έκανε ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά εναντίον των ναρκωτικών και δεν κάναμε ποτέ χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να τεσταριστούμε επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε τη μουσική μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για την υποστήριξη. Το ροκ εν ρολ δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση