GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ! Νέο lockdown στο πιο ...εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο

Οι Σεϋχέλλες, το κράτος με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένου πληθυσμού παγκοσμίως, αναγκάζεται να προχωρήσει σε νέα μέτρα περιορισμού για ...


Οι Σεϋχέλλες, το κράτος με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμένου πληθυσμού παγκοσμίως, αναγκάζεται να προχωρήσει σε νέα μέτρα περιορισμού για δεκάπέντε ημέρες, μετά από νέα έξαρση των κρουσμάτων.

Μεταξύ των μέτρων προβλέπεται το κλείσιμο των σχολείων και διακοπή αθλητικών δραστηριοτήτων, περιορισμός στις συναθροίσεις μεταξύ νοικοκυριών και κλείσιμο των μπαρ νωρίτερα.

"Παρά τις προσπάθειές μας η κατάσταση σε σχέση με την Covid-19 είναι κρίσιμη αυτή τη στιγμή με πολλά ημερήσια κρούσματα την τελευταία εβδομάδα", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη η υπουργός Υγείας της χώρας, Peggy Vidot.

Κατά την συνέντευξη, αναφέρει το Bloomberg, οι αξιωματούχοι έδωσαν λίγες πληροφορίες σχετικά με το πού μπορεί να οφείλεται η νέα έξαρση, αναφέροντας ότι ο κόσμος λάμβανε λιγότερα μέτρα προστασίας, ενώ πιθανόν να επηρέασαν και οι εορτασμοί του Πάσχα.

Στις 3 Μαΐου οι Σεϋχέλλες ανακοίνωσαν 1.068 κρούσματα έναντι 612, μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 28 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση