GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

NEO ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΛΑΚΗ! «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ στις επιφυλάξεις μου για τα εμβόλια...»

Παυλος Πολακης   ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ!!!! (Φωτό 1-2)Τρίτη δόση οπωσδήποτε και μετά κάθε χρόνο! Που είναι οι «επιστήμονες» των ΜΜΕ και τα λιβανιστήρια...



Παυλος Πολακης 
ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ!!!! (Φωτό 1-2)Τρίτη δόση οπωσδήποτε και μετά κάθε χρόνο!
Που είναι οι «επιστήμονες» των ΜΜΕ και τα λιβανιστήρια του «Μωϋσή» όλων των αποχρώσεων , που έλεγαν πως προφυλάσσει το εμβόλιο και χτίζει τείχος ανοσίας με τη μια ή τις δυο δόσεις!!!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ «ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ».Μην ποντάρετε τα πάντα στο εμβόλιο,που και αργεί και δεν πιάνει όλες τις μεταλλάξεις πληρως και δεν δίνει όπως φαίνεται μόνιμη ανοσία!!!!
Τη μελέτη που γίνεται στους υγειονομικούς ελληνικών νοσοκομείων (στα πλαίσια πολυκεντρικης διεθνους μελετης)που εμβολιάστηκαν Γενάρη- αρχες Φλεβάρη και δείχνει πως τα αντισώματα έναντι του κορωναιου , μετά την αρχική άνοδο , πέφτουν ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ στην πλειοψηφία στο τρίμηνο,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (που αρνήθηκαν χθες τα μονοκλωνικά,οι αχαρακτήριστοι) ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;;;;;;;;
Σας χαλάει το αφήγημα το δικό σας και της κυβέρνησης Ε;;;;;
ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ.Και σήμερα το προανήγγειλε ο ΜΠΟΥΡΛΑ με αυτά που είπε στο φόρουμ των Δελφων!!
Με λίγα λόγια ,επειδή λόγω
1) Καθυστέρησης του εμβολιασμού
2) Δημιουργία συνεχώς νέων μεταλλάξεων
3) Ανάγκη επαναληπτικής και ετήσιων δόσεων όπως ανακοινώθηκε σήμερα
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!
Κάντε τα ΕΞΗΣ:
1) ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!(11.500 σχεδόν μέχρι στιγμής)
2) ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ!
Τεστ PCR δωρεάν με οργανωμένο τρόπο,όχι αλλά λοκ νταουν ,ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΘ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ με διπλασιασμό των αμοιβών του!!
3) ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ,ΠΑΡΑΞΤΕ ΤΑ ΕΔΩ (η Κούβα η αποκλεισμένη μπορεί και παράγει δυο εμβόλια και φάρμακα)
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :
ΦΥΓΕΤΕ -ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!
ΥΓ .(Για αυτους που μπορούν να καταλάβουν)
Για τις επιπλοκές των εμβολίων δεν λέω ακόμα τίποτα ,πρώτον γιατί είναι σπανιότατες και δεύτερον γιατί περιμενω να δω αν επιβεβαιωθούν αυτές οι δυο ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ,σοβαρών ερευνητών !(φωτό 3-4-5-6)
Τότε θα μιλήσω ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση