GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ενας θάνατος και ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο μετά από εμβόλιο με Pfizer...

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της χώρας έπειτα από τις περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφ...



Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της χώρας έπειτα από τις περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφάνισε κολπική μαρμαρυγή μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κοροναϊού με το σκεύασμα της Pfizer.


Kαι τα δύο περιστατικά ερευνώνται ενδελεχώς τις τελευταίες ώρες.

Ο 52χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης, σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη χθες  επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής.

Οι αρμόδιες Αρχές υποστηρίζουν πως δεν φαίνεται ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται με τα εμβόλια, ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο τα περιστατικά σχετίζονται.


1 σχόλιο

  1. καντε τα εμβολια και μετα να πατε στο Ζαλογγο να χορεψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση