GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το αεροπλάνο της RyanAir...

Alekos Markellos   Αεροπειρατεία και απαγωγή από τη Λευκορωσία:  Εδώ το πρώτο βίντεο μέσα από το αεροπλάνο της RayanAir που αναγκάστηκε υπό ...


Alekos Markellos 
Αεροπειρατεία και απαγωγή από τη Λευκορωσία: 
Εδώ το πρώτο βίντεο μέσα από το αεροπλάνο της RayanAir που αναγκάστηκε υπό την απειλή οπλισμένου μαχητικού MIG της Λευκορωσίας να προσγειωθεί εκεί! 

Ουσιαστικά πρόκειται για πολεμική ενέργεια εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παραβιάστηκαν όλοι οι διεθνείς νόμοι και κανόνες ασφαλείας!
Η αντίδραση πρέπει να είναι συντριπτική και οι συνέπειες πραγματικά σκληρές κατά της χούντας του Λουκασένκο και της στήριξης που απολαμβάνει από τη Ρωσία.
Η απελευθέρωση του δημοσιογράφου Ρομάν Προτάσεβιτς που έπεσε θύμα κρατικής απαγωγής είναι αδιαπραγμάτευτο αίτημα.
Απαγωγή πολιτικού αεροσκάφους της Ε.Ένωσης, είναι δυνατόν;;;;
Η ψευδό δικαιολογία για «ύπαρξη βόμβας» είναι κατάπτυστη.
Σημαντικό:
-Η Ελλάδα πρέπει να εξαρθρώσει το δίκτυο των πρακτόρων που προετοίμασαν από την Αθήνα της αεροπειρατεία και την απαγωγή.
(Και δεν είναι βέβαια μόνο Λευκορώσοι...)
Πρέπει να τους συλλάβει κι αν είναι ανίκανη να το πράξει ας δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.
Τα γνωρίζει κι αν όχι, οι φωτογραφίες από κάμερες σε δημόσιους χώρους και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου κινήθηκε ο Προτάσεβιτς στην Αθήνα, αρκούν.
(Χθές...).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση