GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ (στη Superleague 2) η Λάρισα...

Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε στη Superleague 2, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.  Η ομάδα του ...



Η ΑΕΛ υποβιβάστηκε στη Superleague 2, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Βόλο για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague. 

Η ομάδα του Βόλου χάρη σε τέρματα των Δουβίκα, Μπαρτόλο και Μπουένο (είχε μειώσει προσωρινά ο Ντουρμισάι), πήρε τη νίκη και κατέκτησε την πρώτη θέση στη μίνι διαδικασία των πλέι άουτ, υποχρεώνοντας την ΑΕΛ σε οδυνηρή ήττα που σημαίνει και μαθηματικά ότι υποβιβάζεται στη Superleague 2, αφήνοντάς την στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς και στο -3 από τον Παναιτωλικό μία στροφή πριν το φινάλε των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Αγρινίου ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από τον Ατρόμητο, έμεινε στους 27 βαθμούς και θα δώσει μάχη παραμονής στα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της Superleague 2.

Οι Περιστεριώτες πήραν τη νίκη χάρη σε τέρματα των Ράμπελο. Ενσικουλού και Μανούσου (είχε μειώσει προσωρινά ο Ματσόλα) και να ανεβαίνουν στην 3η θέση των πλέι άουτ με 34 βαθμούς.

Τέλος, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Λαμίας χάρη σε γκολ των Σάκορ και Ντε Γκούζμαν, εξασφαλίζοντας την παραμονή του και έφτασε τους 31 βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση