GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! 1 στους 2 (που δεν έχει κλείσει ραντεβού) δεν θα κάνει το εμβόλιο...

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό οι πολίτες που ήδη έχουν προγραμματίσει ραντεβού δηλώνουν πως...



Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό οι πολίτες που ήδη έχουν προγραμματίσει ραντεβού δηλώνουν πως θα το κάνουν σε ποσοστό 97%, η εικόνα όμως αλλάζει άρδην σε εκείνους που δεν έχουν ακόμα κλείσει. Έτσι από αυτούς που δεν έχουν προγραμματίσει ραντεβού το 47% μάλλον ή σίγουρα θα το κάνει ενώ το 50% απαντά πως μάλλον ή σίγουρα δεν θα το κάνει...

Ειδικότερα, στο ερώτημα για το «ανεξάρτητα από το πότε, θα κάνετε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό;», το 69% απαντάει «σίγουρα ναι ή το έχω κάνει» και το 9% «μάλλον ναι». Η απάντηση «Μάλλον όχι» και «Σίγουρα όχι» μοιράζονται από 6%.


H συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων που δεν έχει κάνει καμία δόση, αλλά έχει προγραμματίσει ραντεβού για τον εμβολιασμό απαντά ότι θα κάνει εν τέλει το εμβόλιο. Το 71% απαντά «σίγουρα ναι», ενώ το 26% «μάλλον ναι».



Στο ερώτημα αν «θα κάνετε το εμβόλιο για τον κορονοϊό;», όταν αυτό απευθύνεται σε όσους δεν έχουν κάνει καμία δόση και δεν έχουν προγραμματισμένο ραντεβού, το 47% απαντά θετικά, ενώ το 50% έχει αρνητική στάση.



Το 81% των ερωτηθέντων που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο αλλά έχουν προγραμματισμένο ραντεβού σημειώνει ότι θα το κάνει το συντομότερο, το 14% μετά από 2-3 μήνες, ενώ μόλις το 5% δηλώνει «αρκετά αργότερα».



Στο ίδιο ερώτημα προς όσους δεν έχουν κάνει καμία δόση και δεν έχουν προγραμματίσει ραντεβού, το 31% απαντά «ποτέ», το 22% «αρκετά αργότερα», το 21% «το συντομότερο» και το 20% σημειώνει «μετά από 2-3 μήνες».



Μεταλλάξεις
Υψηλή είναι η ανησυχία των Ελλήνων όσον αφορά στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.
Το 49% απαντά ότι ανησυχεί, σε αντίθεση με το 19% που δεν επιδεικνύει κάποια ανησυχία.



Στην πλειοψηφία τους, όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο ή έχουν ήδη προγραμματισμένο ραντεβού, επιδεικνύουν μεγαλύτερη ανησυχία απέναντι στις καινούργιες μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση