GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ κατέσφαξε (με 10 μαχαιριές) 57χρονη στην Μεσσηνία...

Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης ήθελε να εκδικηθεί την 57χρονη για την απόλυσή του τις προηγούμενες μέρες. Παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος απ...


Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης ήθελε να εκδικηθεί την 57χρονη για την απόλυσή του τις προηγούμενες μέρες. Παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος από το Πακιστάν "συνελήφθη" από τις κάμερες, αρνείται τις κατηγορίες. 

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Φιλιατρά Μεσσηνίας από την άγρια δολοφονία της 57χρονης αγρότισσας πριν από περίπου έναν χρόνο.

Για το ειδεχθές έγκλημα που συνέβη τον περασμένο Ιούλιο, συνελήφθη ένας 34χρονος Πακιστανός, ο οποίος εργαζόταν στα χωράφια της άτυχης γυναίκας στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών, καθώς «προδόθηκε» από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας, εξακολουθεί πάντως να αρνείται κάθε ανάμειξη στη στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η δίκη ήταν να αρχίσει την Παρασκευή ωστόσο ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο και έτσι ορίστηκε από το δικαστήριο.

Ερωτηθείς για όσα του καταλογίζονται, δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι για το έγκλημα, ενώ ο δικηγόρος που διορίστηκε για την υπεράσπισή του ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή, προκειμένου να μπορέσει να μελετήσει την υπόθεση και να μιλήσει με τον πελάτη του.Το δικαστήριο διέκοψε έτσι για την Πέμπτη.

Τη δολοφόνησε με 10 μαχαιριές
Υπενθυμίζεται πως η 57χρονη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της τον περασμένο Ιούλιο, από την αδερφή της με την οποία ζούσαν μαζί.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας προχώρησαν αμέσως σε πολλές προσαγωγές, εξιχνιάζοντας τελικά το άγριο έγκλημα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο 34χρονος από το Πακιστάν ήταν από τους πρώτους που προσήχθησαν, καθώς είχε «συλληφθεί» από το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που υπήρχε στο σπίτι και αναγνωρίστηκε, παρά το γεγονός ότι είχε καλύψει το πρόσωπό του με μάσκα.

Φέρεται να σκότωσε την άτυχη γυναίκα με πάνω από 10 μαχαιριές, δείχνοντας μένος, την ίδια ώρα που η 57χρονη πάλεψε για τη ζωή της, όπως μαρτύρησαν τα τραύματα στα χέρια της. Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης ήθελε να εκδικηθεί την 57χρονη για την απόλυσή του τις προηγούμενες μέρες.

1 σχόλιο

  1. ΕΑΝ ΤΩΡΑ !!!! ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ... ΚΑΙ ΣΘΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΆΘΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΚΙ !!!! ΑΛΛΑ Η Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η ΠΑΝΤΑ ''ΠΙΣΤΗ'' ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΦΗΝΕΙΜ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ........ ΑΜΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ ...ΕΣΥ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση