GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ γνωστός τραγουδιστής: «Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε όταν ήμουν 10 χρονών!»

Ο γνωστός τραγουδιστής, Διογενης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά το...


Ο γνωστός τραγουδιστής, Διογενης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αποκαλύπτοντας το τραγικό συμβάν που συνέβη στην οικογένειά του όταν εκείνος ήταν 10 ετών.

«Δουλεύω από 15 χρονών, παράλληλα με το σχολείο. Είχα χάσει και τον πατέρα μου μικρός και μας μεγάλωσε η μητέρα μου δύσκολα» είπε ο Διογένης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του που τον είχε στιγματίσει. «Όταν ήμουν σε ηλικία 10 ετών είχε γίνει το συμβάν. Ο πατέρας μου ήταν αυτόχειρας. Είχε γίνει το 1993 το συμβάν. Σε αυτή την ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολο» τόνισε ο τραγουδιστής. «Κάποιοι με ρωτούν αν σου λείπει. Δεν ξέρω πώς είναι για να σου πω αν μου λείπει» είπε στη συνέχεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση