GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΞΗΓΗΣΗ για το ...150άρι! ΜΟΛΙΣ το 11% των 20άρηδων έχει εμβολιαστεί...

Τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης ανά ηλικία ανέφερε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, και απ&#...



Τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης ανά ηλικία ανέφερε χθες ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, και απ' αυτά προκύπτει ότι πολλοί νέοι κάτω των 40 ετών ακόμα δεν έχουν κλείσει καν ραντεβού για εμβολιασμό.

 Ενδεικτικό είναι ότι στην ομάδα 18-24, για την οποία ανακοίνωσαν δωροκάρτες των 150 ευρώ απ' την πρώτη κιόλας δόση, μόλις το 11% έχει εμβολιαστεί και με τα κλεισμένα ραντεβού το ποσοστό αυτό φτάνει στο 20%.

Και παρόλο που η παραλλαγή Δέλτα πάει κι άλλο πίσω τον ήδη αργοπορημένο ρυθμό εμβολιασμών, ο κ. Θεμιστοκλέους εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο στόχος για ανοσία σε ποσοστό 80% είναι εφικτός στα τέλη του καλοκαιριού με αρχές Σεπτεμβρίου.

Για να δικαιολογήσει δε την παροχή κινήτρων στους νέους είπε ότι σε αυτή την ομάδα δεν είχαν κατευθυνθεί προηγούμενα μέτρα στήριξης. Είπε ότι το voucher «πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει» και ζήτησε απ' τα ΜΜΕ να βοηθήσουν στέλνοντας ένα καθαρό μήνυμα: «Εμβολιαστείτε».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση