GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δημοσιογραφική πορνεία! Αυτοκτόνησε λόγω ρατσισμού 20χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν;»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Μήπως ο φασισμός κρύβεται πίσω από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μήπως ο φασισμός κρύβεται πίσω από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";...

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini
[Βλέπε, σε: Στην "αριστερά" των τραπεζιτών μνημονεύουν τον κομμουνιστή "Poeta Vate"... αλλά ποτέ τις παρακαταθήκες του!]

Στην Ιταλία όπου βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη οι αυτοκτονίες κυρίως νέων, ως συνέπεια του διετούς εγκλεισμού, την ώρα που οι θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες πληθαίνουν, από το πειραματικά φάρμακα που αποκαλούν, για την ακρίβεια όλες οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες διατυπώνουν με σαφήνεια "πειραματικά εμβόλια", την ώρα που τα εργατικά-εργασιακά δικαιώματα καταργούνται (ευρωπαϊκή οδηγία κι όχι πολιτική Μητσοτάκη είναι τα επακριβώς αντίστοιχα στην Ελλάδα), αυτοκτόνησε ένας 20χρονος Ιταλός νεαρός, υιοθετημένος σε ηλικία 7 χρόνων από την Αιθιοπία. Πάνω στη σωρό ενός παιδιού ξεκίνησε εκ νέου ο "αντιρατσιστικός" αγώνας της δημοσιογραφικής πορνείας και όλων των πολιτικών κομμάτων (όλη "αριστερά", δεξιά κι ακροδεξιά), που στηρίζουν το δοτό πρωθυπουργό τραπεζίτη Ντράγκι, όργανο των τραπεζιτών.

Ο πατέρας του 20χρονου που αυτοκτόνησε: «Ο γιος μου δεν αυτοκτόνησε επειδή ήταν θύμα ρατσισμού. Πάντα ήταν αγαπητός και καλοδεχούμενος, σήμερα το πρωί η εκκλησία ήταν γεμάτη με νέους και τις οικογένειες τους για την κηδεία του. Η ανάρτηση; [του 2019] Ήταν μια εκτόνωση, εξοργίστηκε από την ατμόσφαιρα στην Ιταλία. Αλλά καμία σχέση με την αυτοκτονία του. Φτάνει πια με τις εκμεταλλεύσεις. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά θέματα του γιου μου. Απλώς λέω ότι ήταν υπέροχος άνθρωπος»

Από αυτό το "αντιρατσιστικό" ντελίριο-προσκλητήριο δεν απουσίασε η εγχώρια δημοσιογραφική πορνεία με "αριστερό" ή δεξιό περιτύλιγμα... ενδεικτικά:

"Ατέχνως": Συγκλονίζει την Ιταλία η αυτοκτονία λόγω ρατσισμού ενός 20χρουνου πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν

"ΣΚΑΪ": Ιταλία: Συγκλονίζει η αυτοκτονία 20χρονου ποδοσφαιριστή -«Είμαι μαύρος και ο κόσμος με κοιτάζει απαξιωτικά»

"902": Αυτοκτόνησε λόγω ρατσισμού 20χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν

"artinews": Οι ρατσιστές εξώθησαν τον 20χρονο Σεΐντ Βιζίν στην αυτοκτονία

Συγκλονίζει την Ιταλία η αυτοκτονία λόγω ρατσισμού ενός 20χρουνου πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν
Συγκλονίζει την Ιταλία η αυτοκτονία λόγω ρατσισμού ενός 20χρουνου πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν

"Ελληνοφρένεια": “Με θεωρούσαν υπεύθυνο που οι Ιταλοί δε βρίσκουν δουλειά” – Αυτοκτόνησε λόγω ρατσισμού πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν

"Έθνος": Ιταλία: Αυτοκτόνησε 20χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν - Βίωνε ρατσισμό

"CNN": Θύμα ρατσισμού για τους Ιταλούς η αυτοκτονία 20χρονου πρώην ποδοσφαιριστή νέων της Μίλαν

"Ημεροδρόμος": Αυτοκτόνησε λόγω ρατσισμού 20χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μίλαν

Πραγματικά συνέβη όσα μαρτυρεί η "δημοσιογραφία" στον πλανήτη; Επειδή στην Ελλάδα έχουμε πλέον "θεσμική" διαστρέβλωση κάθε είδησης που θίγει το πολιτικό σύστημα και μάλιστα σε μια "εθνική ενότητα" της όλης "δημοσιογραφίας [Πρόσφατο παράδειγμα: Μυστικές υπηρεσίες κι η ελληνόφωνη δημοσιογραφική πορνεία... τελειωμό δεν έχουν!], αναζητήσαμε τον αριστερό (χωρίς εισαγωγικά) δημοσιογράφο-συγγραφέα Francesco Santoianni κι αμέσως έχουμε την απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε μόνο έναν ακόμη νεκρό για τις μάχες σας!

"Αναδυόμενος ρατσισμός", μία ακόμη εφεύρεση της κυρίαρχης κοσμοπολίτικης τάξης με μπροστάρη τη Νατοϊκή "αριστερά". «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»!

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Ο Francesco Santoianni έχει δημιουργήσει "σχολή" αποκάλυψης της προπαγάνδας των ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας, στην υπηρεσία των τραπεζιτών, του ιμπεριαλισμού.

Έχει μάλιστα εκδόσει ένα καταπληκτικό, μοναδικό βιβλίο στον κόσμο, με τίτλο "Ψεύτικες ειδήσεις: οδηγός για να τις αποκαλύψετε [ξεμασκαρέψετε]" (Fake news: guida per smascherarle), που αποτελεί έναν ΟΔΗΓΟ για την αποσυναρμολόγηση των ψευδών ειδήσεων που διοχετεύουν τα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Ο Οδηγός μιλάει για τις "Ψεύτικες ειδήσεις" που όλοι τις καταδικάζουν, αλλά κανείς δεν λέει πώς να τις ξεμασκαρώσουμε. Αυτός ο οδηγός το κάνει, μια απόλυτη καινοτομία, που γεννήθηκε ως μέρος της σχολής "ScuolaBastabufale", μιας ομάδας εργασίας με διδακτικό αντικείμενο τις ψεύτικες ειδήσεις, ειδικά αυτές που διαδίδονται από την τηλεόραση και τις εφημερίδες. Στην Ελλάδα τον προστάτη των "ψεύτικων ειδήσεων" με τη νομιμοποίησή τους, έχει ένας φασιστικός οργανισμός λογοκρισίας με την επωνυμία «Ελληνικά Hoaxes» και φυσικά όχι μόνον δεν απασχολεί τις πολιτικές-δικαστικές αρχές, αλλά τις εξυπηρετεί απόλυτα. Πρόκειται για σχεδιασμούς που ξεκίνησαν από τον "φιλάνθρωπο" Σόρος και είχαμε σημειώσει πριν τρία χρόνια: "Ψευδείς ειδήσεις" (fake news)... όταν μια είδηση δεν είναι αρεστή στο υπερεθνικό κεφάλαιο

Έτσι διαβάζουμε ότι απουσιάζει από την ελληνόφωνη, αλλά και τη διεθνή "δημοσιογραφία" της απάτης: «Στ' αλήθεια ο 20χρονος Seid Visin (γεννημένος στην Αιθιοπία και σε ηλικία 7 χρόνων υιοθετήθηκε από ιταλική οικογένεια και μάλιστα έπαιξε στην ομάδα νέων της Μίλαν), αυτοκτόνησε επειδή ήταν θύμα ρατσισμού; Σύμφωνα με τους θετούς γονείς του και σύμφωνα με τον προπονητή του "δεν υπάρχει καμία ρατσιστική διάκριση" στο τραγικό γεγονός. Γεγονός που δεν είναι σπάνιο στην Ιταλία αν δούμε τα επίσημα στοιχεία του ιταλικού κρατικού οργανισμού Υγείας: Το φαινόμενο των αυτοκτονιών στην Ιταλία. Επιδημιολογικές πτυχές και παράγοντες κινδύνου. Παρόλα αυτά, όλα τα ΜΜΕ παραπληροφόρησης (mainstream) κι αναρίθμητοι πολιτικοί ξεχύθηκαν να καταδικάζουν "τον ρατσισμό των Ιταλών" ως κίνητρο για τη χειρονομία του Seid Visin».

Να δούμε την "πολιτική συμπεριφορά" του ιταλικού πολιτικούς κόσμου, πάντα ενδεικτικά;

Ο Enrico Letta, πρώην δεξιός (Χριστιανική Δημοκρατία) και σήμερα ο νέος ηγέτης της ιταλικής "αριστεράς", σύντροφος του Τσίπρα, σημειώνει: «Εάν μπορείς, συγχώρεσε μας Seid Visin». Η πρώην πρόεδρος της ιταλικής βουλής Laura Boldrini, γνωστή στην ελληνική "αριστερά" και τον Τσίπρα, για τους "αντιρατσιστικούς" αγώνες και του κινήματος "Αριστερά για το Ισραήλ": «Έφυγε από τη ζωή. Είκοσι χρονών. Ένιωσε το αχρείο βάρος του βλέμματος του ρατσισμού». Ο ηγέτης της Λέγκας Matteo Salvini: «Μια προσευχή για εσένα νέε και μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά σου. Οι Ιταλοί ήταν πάντα γενναιόδωροι, εργατικοί, φιλόξενοι και υποστηρικτικοί. Όποιος εξακολουθεί να διακρίνει ή περιφρονεί έναν άνθρωπο με βάση το χρώμα του δέρματος είναι ηλίθιος». Ο υπουργός Γεωργίας Stefano Patuanelli (Κίνημα 5 αστέρων): «Σήμερα όλοι ορθώς μιλούν για το περιβάλλον, για την οικολογική μετάβαση για να σώσουμε τον πλανήτη. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν θα είμαστε σε θέση να σωθούμε από τον εαυτό μας». Ολόκληρη η κυβέρνηση Ντράγκι (η όλη "αριστερά", η δεξιά κι ακροδεξιά, το κίνημα των αγανακτισμένων "Κίνημα 5 αστέρων"). Αντί ν' αυτοκτονήσουν οι ίδιοι για όσα εγκλήματα έκαναν και συνεχίζουν σε βάρος του λαού και των νέων... μεταφέρουν το ζήτημα -να 'ναι καλά η δημοσιογραφική πορνεία-, στο πετσί του "ρατσιστή λαού'!

Λες και δεν άκουσαν την οικογένεια του αδικοχαμένου, λες και γνωρίζουν τις αισθηματικές σχέσεις του παιδιού που αυτοί οδήγησαν σε αυτοκτονία, λες και δεν γνωρίζουν πόσοι νέοι αυτοκτονούν καθημερινά, αφού απαγορεύουν με εξοντωτικά πρόστιμα ακόμη κι ένα φιλί μεταξύ δύο ερωτευμένων νέων σε εξωτερικό χώρο, με εγκλεισμό σε ψυχιατρεία των νέων που δεν φορούν μάσκα, με μπόλιασμα ακόμη και 12χρονων παιδιών, με απαγόρευση στους χιλιάδες γιατρούς που θεραπεύουν με νοσηλεία στο σπίτι ασθενείς με κορωνοϊό ΚΑΙ κανένας ασθενής τους δεν έχει πεθάνει κ.ο.κ.

Οι ιστοσελίδες της "Μίλαν", της "Γιουβέντους" σε πλήρη διάσταση με το θέατρο των πολιτικών εγκληματιών και πλασιέ, ιατρικοί επισκέπτες των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών:

"MILANlive": Ο Seid Visin, ο πατέρας του μιλά: "Δεν αυτοκτόνησε επειδή ήταν θύμα ρατσισμού"... Ο θετός πατέρας του, ο Walter, μίλησε για το θάνατο του Seid Visin. Αρνήθηκε ότι ο λόγος της αυτοκτονίας ήταν ο ρατσισμός

"JUVENTUSnews24": Ο Walter Visin, θετός πατέρας του Seid, διευκρινίζει: ο νεαρός δεν αυτοκτόνησε επειδή ήταν θύμα ρατσισμού

Χαρακτηριστική η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ένα φιλαράκι του Σεΐντ (M.C.): «Η αλήθεια είναι ότι αδιαφορείτε παντελώς για τον Σεΐντ, όπως και για όλους τους συνομήλικους του. Και ότι χρειάζεστε μόνο έναν ακόμη νεκρό για τις μάχες σας. Εν τω μεταξύ, δημοσιεύοντας, σαν να ήταν το αποχαιρετιστήριο γράμμα του, μια ανάρτηση του πριν από τρία χρόνια σχετικά με τον ρατσισμό και κάνοντας να πιστέψουμε ότι είναι για αυτό που ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή, θέλοντας να πιστέψουμε πως έτσι συνέβη ακόμη και μετά την άρνηση των γονιών του. Δεν καταλαβαίνετε πως έτσι η ζωή και ο θάνατος ενός παιδιού απαξιώνεται για να γίνει εμπόρευμα στα μαγαζιά σας. Όχι, ο Σεΐντ δεν ήταν τόσο τρελός, δεν ήταν ένα αρχίδι ώστε ν' αυτοκτονήσει για όσα λέτε τώρα εσείς. Αν και είναι μια θλιβερή και παράλογη πράξη, δεν ήταν για αυτό. Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος, όπως κι οι τραγωδίες του, από τα ρατσιστικά σκατά των δικών σας μυαλών».

Ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου στο περιοδικό "Ρεσάλτο", τα έχει περιγράψει ότι ζούμε σήμερα: «Κόπτονται για την υγεία του ελληνικού λαού, αλλά έχουν ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ και ΣΑΡΩΣΕΙ κάθε δομή Κοινωνικού Κράτους και κάθε ΥΠΟΔΟΜΗ της δημόσιας υγείας: Βοούσα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΑΠΑΤΗ…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μελοδραματική αυθάδεια υποκρισίας, έβαλε τον ελληνικό λαό στο "γύψο" για το "καλό" του: Για να τον σώσει από τον κορονοϊό!!!
ΟΛΑ τα κόμματα που φιλοτεχνούν το τοπίο του προτεκτοράτου ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ: Επικροτούν αυτό το μελόδραμα της "κατάστασης πολιορκίας"!!!
Το ίδιο και όλα τα ιερατεία του πνεύματος και ασφαλώς τα ιερατεία της δημοσιογραφικής πορνείας που σπέρνουν τον ΠΑΝΙΚΟ, συσκοτίζουν και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ κάθε κατασταλτικό και δικτατορικό μέσο, για τη …σωτηρία μας!!!
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αυτού το μελοδράματος σου προκαλεί ίλιγγο…

Γέμισαν οι τηλεοπτικές οθόνες από μικρούς Φύρερ και αυθάδεις σατράπες (πολιτικούς και δημοσιογράφους) που κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο στον ελληνικό λαό, τον λιθοβολούν βάναυσα, τον «πελεκίζουν» και τον συκοφαντούν…».
«Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί»!

Υ.Γ. (1). Αλήθεια... πόσοι στην Ελλάδα θα βρεθούν να ζητήσουν συγνώμη για την προσβολή ενός νεκρού 20χρονου παιδιού στο όνομα του "αντιρατσισμού";

Υ.Γ. (2). Στην αλήτικη προσπάθεια να εντάξουν τα αργυρώνητα δημοσιογραφικά πορνίδια των κομμάτων των τραπεζιτών, το χαμό του νέου που δεν ήταν καν "μετανάστης" στα ράφια του "αντιρατσισμού" τους, την απάντηση δίνει ο Samora Machel... επαναστάτης, κομμουνιστής κι αντιιμπεριαλιστής... επίκαιρος όσο ποτέ:

«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να
αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»
[Βλέπε, σε: Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση