GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου...

Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου Διήμερη εκδήλωση με θέμα “Τα μηνύματα του ΄21 για το σήμερα και το αύριο” θα πραγματοποιηθεί στις...

Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου

Διήμερη εκδήλωση με θέμα “Τα μηνύματα του ΄21 για το σήμερα και το αύριο” θα πραγματοποιηθεί στις...

19 & 20 Ιουνίου 2021 Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, στους χώρους του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου στον Βαρνάβα Αττικής (Ανδρούτσου Οδυσσέα 7) και με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Την πρώτη ημέρα της διήμερης εκδήλωσης και ώρα 19.30 θα μιλήσουν, η κα. Αικατερίνη Πολυμέρου Καμηλάκη,  μέλος  της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», π. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής  Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, ο κ. Νίκος Κλειτσίκας, Ιστορικός – Αρχαιολόγος (Πανεπιστήμιο Νάπολης) και ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, Εκπαιδευτικός – Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν, το σωματείο Ελληνικών χορών «Παραδοσιακή Φλόγα» του δήμου Ιλίου και ο Πολιτιστικός σύλλογος Γυναικών Γραμματικού δήμου Μαραθώνα.
Το Σάββατο (19.30-22.30) και την Κυριακή  (10.00-13.00) οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν τις εκθέσεις κεραμικής, γραμματοσήμου, υφαντικής & κεντημένων άρτων με παραστάσεις του 1821.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι εταιρείες Καραμολέγκος, Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη, Ήλιος, Μύλοι Παν. Δάκου & Σκλαβενίτης.
Είσοδος ελεύθερη (Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου) Ανδρούτσου Οδυσσέα 7, Βαρνάβας, ΑΤΤΙΚΗΣ

* Περιηγηθείτε στο βιβλίο –λεύκωμα « Όλου του κόσμου το ψωμί»



Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση