GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Η μητέρα της Καρολάιν έκλαιγε στην αγκαλιά του (δολοφόνου της κόρης της) 32χρονου πιλότου...

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν ζήτησε να βρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο, κάτι που οι αστυνομικοί σεβάστηκαν. Εκεί, οι κ...


Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν ζήτησε να βρεθεί στο μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο, κάτι που οι αστυνομικοί σεβάστηκαν. Εκεί, οι κάμερες τον «συνέλαβαν» να κλαίει αγκαλιασμένος με τη μητέρα της Καρολάιν. 

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία, με τη μητέρα της 20χρονης κοπέλας, να έχει τον πιο δραματικό ρόλο. Σαράντα μέρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης της, η τραγική φιγούρα της μητέρας στο μνημόσυνο συγκλονίζει. Τώρα με κομμένη την ανάσα η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης, παρακολουθούν τις ραγδαίες εξελίξεις. 

Οι γονείς της Καρολάιν είχαν στηρίξει τον 32χρονο από την αρχή σαν να ήταν παιδί τους, ακόμα και όταν ακούστηκε για πρώτη φορά η πληροφορία ότι οι Αρχές ερευνούν τις αντιφάσεις που προέκυψαν από την κατάθεση του. 

Το σοκ της οικογένειας είναι μεγάλο, καθώς δεν περίμενε μια παρόμοια εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση