GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΝΑΔΑΣ! 34 άνθρωποι πέθαναν ξαφνικά εν μέσω καύσωνα...

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι πέθαναν αιφνιδίως μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης στην περιοχή του Βανκούβερ, μια απότομη αύξηση του ποσοστού θνησιμότητ...


Τουλάχιστον 34 άνθρωποι πέθαναν αιφνιδίως μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης στην περιοχή του Βανκούβερ, μια απότομη αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας, που πιθανώς συνδέεται με το κύμα καύσωνα που πλήττει το δυτικό ημισφαίριο της αμερικανικής ηπείρου, ανακοίνωσε σήμερα η καναδική ομοσπονδιακή αστυνομία.

Δεκάδες κλήσεις
«Χθες, οι αξιωματικοί μας απάντησαν σε 15 κλήσεις περιστατικών αιφνίδιων θανάτων. Σήμερα, μέχρι στιγμής, έχουμε ανταποκριθεί σε 19 άλλες κλήσεις», ανέφερε στο Twitter η Βασιλική Καναδική Εφιππη Αστυνομία (RCMP) του Μπέρναμπι, προάστιο του Βανκούβερ.

«Αν και η έρευνα συνεχίζεται, πιστεύουμε ότι ο καύσωνας συνέβαλε στην πλειονότητα των θανάτων», τόνισε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι τα περισσότερα θύματα είναι ηλικιωμένοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση