GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

36 ΧΡΟΝΩΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η νέα πρόεδρος της κυπριακής Βουλής...

Η ολομέλεια της κυπριακής Βουλής εξέλεξε την 36χρονη βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, ως νέα Πρόεδρο του Νομοθετικού ...


Η ολομέλεια της κυπριακής Βουλής εξέλεξε την 36χρονη βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, ως νέα Πρόεδρο του Νομοθετικού Σώματος. 

Η κ. Δημητρίου εξελέγη με 25 ψήφους στην δεύτερη ψηφοφορία, υπερισχύοντας των άλλων έξι υποψηφίων που ήταν οι ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1960.
Η Αννίτα Δημητρίου είναι Αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) από την 1η Φεβρουαρίου 2020.

Σπούδασε Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το University of Kent του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση