GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ και έκανα πυρετό 40, είχα αστάθεια. Έπεσα κι έπαθα μικρό εγκεφαλικό...»

Μου φέρθηκαν απαίσια μου ειπαν μην τρομάζεις οσους ερχονται και με εβγαλαν με σεκιουριταδες... “Εμβολιάστηκα στις 15/4 και όλα πήγαιναν καλά...



Μου φέρθηκαν απαίσια μου ειπαν μην τρομάζεις οσους ερχονται και με εβγαλαν με σεκιουριταδες...

“Εμβολιάστηκα στις 15/4 και όλα πήγαιναν καλά. 11 μέρες μετά, στις 26/4, παρουσίασα πυρετό χωρίς να είμαι κρυωμένος. Ξάπλωσα το βράδυ, ανέβηκε πάρα πολύ ο πυρετός, έφτασε 40, ξύπνησα 3:15 τα ξημερώματα μούσκεμα – όταν λέω μούσκεμα, σκεφτείτε το στρώμα μετά το βγάλαμε να στεγνώσει- δεν μπορούσα να περπατήσω, ψεύδιζα άσχημα, τι να κάνω, με τα χέρια και με τα πόδια έφτασα στο τηλέφωνο, να ειδοποιήσω την σύζυγο μου που είναι στον Πειραιά. Πήγε να πάρει το πλοίο και οι λιμενικοί δεν την άφηναν, δεν πίστευαν.
Αποτέλεσμα, τρεισήμισι μέρες ήμουνα σαν να έχω πιει τρία μπουκάλια ουίσκι, μετά ο πυρετός έφυγε και την τέταρτη μέρα έγινα καλά.

Παθαίνω μετά από 3 μέρες ένα ισχαιμικό επεισόδιο και μου λέει ο γιατρός ότι είναι ένα μικρό εγκεφαλικό. Μου γράφει ένα χαρτί παραπεμπτικό να πάω στην ιδιωτική κλινική του νησιού στο Άγιο Διονύσιο γιατί το Κέντρο Υγείας δεν έχει τίποτα από μηχανήματα και πλήρωσα 60 ευρώ και μου έκαναν ένα εγκεφαλογράφημα- μαγνητική. Εκεί λοιπόν είδαν ότι έχουνε δημιουργηθεί βλάβες στον εγκέφαλό μου και στην πορεία ώσπου να βγούνε οι απαντήσεις παθαίνω δεύτερο εγκεφαλικό. Τότε το μόνο που έκανα ξημερώματα – με τα τέσσερα πήγαινα, επαναλαμβάνω δυο χέρια και γόνατα, μπουσουλούσα – πήρα το λιμεναρχείο της Αίγινας και τότε προς τιμήν της μια κοπέλα που ήταν βάρδια, Κατερίνα το όνομα, κατάλαβε ότι μου συμβαίνει κάτι σοβαρό και ήθελε να στείλει λιμενικό αλλά εδώ είναι δύσβατο το μέρος, είναι αραιοκατοικημένο και δεν θα το έβρισκαν.

Μου ζήτησε το τηλέφωνο της γυναίκας μου στον Πειραιά, την πήρε και της είπε η γυναίκα μου “δεν μπορώ να έρθω, δεν με αφήνει το λιμεναρχείο”. Απαντάει “από το λιμεναρχείο σας παίρνω, κανονίζω τώρα και αν δεν υπάρχει βαπόρι ακόμα και πλωτό του λιμενικού θα σας φέρει, είναι άσχημα ο σύζυγος”.

Τέλος πάντων μετά παθαίνω άλλα δύο ισχαιμικά, μου έχουνε δημιουργήσει τρομακτικό πρόβλημα στον εγκέφαλο, πρέπει να κάνω μια εξέταση “ΜRI” λέγεται, που δεν έχουν ούτε τα κρατικά (νοσοκομεία) και θα πάω σε ένα ιδιωτικό στον Πειραιά την Παρασκευή, 240 ευρώ εξέταση, σκιαγραφική λέγεται, να δούνε τα αποτελέσματα γιατί είπανε οι γιατροί οι γνωστοί μας ότι μπορεί να πάθω Αλτσχάιμερ και ότι πρέπει να κάνω αγωγή.

Επίσης, στις 10/5 πήγα στο κέντρο Υγείας και τους λέω δεν κάνω το δεύτερο εμβόλιο διότι έπαθα αυτό αυτό και αυτό, να και οι εξετάσεις από το νοσοκομείο. Μου μίλησαν απρεπέστατα, μου είπαν ότι ενοχλώ διότι κάνω τον κόσμο να φοβάται και μόνο που δεν με δείρανε αλλά δεν μπορούσανε γιατί είμαι 2 μέτρα.
Δεν έχω αρρωστήσει ποτέ στην ζωή μου. Το αποτέλεσμα ήταν να γράψω στο χαρτί ότι δεν επιθυμώ για τους λόγους αυτούς και αυτούς που έπαθα. Παίρνει ένα μαρκαδόρο η κυρία προϊσταμένη και σβήνει(!!) αυτά και λέει αυτά δεν μπορείτε να τα γράψετε. Ταυτόχρονα πήρε μπροστά μου τον γιατρό του χωριού που μου έγραψε αυτό το παραπεμπτικό για να κάνω το εγκεφαλογράφημα και ακούστε(!), μπροστά μου του λέει: “Αν σου ζητήσει κόπια του χαρτιού που του έβγαλες απ’το κομπιούτερ, να μην του την δώσεις, είναι διαταγή!”
Πάω στον γιατρό και μου λέει “μην με μπλέκεις, δεν μπορώ να δώσω τίποτα!”. Τελικά το βρήκε η κόρη μου το χαρτί..
Έχουνε τρομοκρατηθεί και μου φερθήκανε απαίσια γιατί λέει τρόμαζα τον κόσμο που ήταν εκεί για να κάνει εμβόλιο. Φωνάξανε τους σεκιουρητάδες να με βγάλουνε, αλλά αν και είμαι 69 χρονών, τα βάζω με 10 αν χρειαστεί. Η συνέχεια θα είναι την Παρασκευή που θα κάνω το ΜRI σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο..
..Εμένα μου έχουνε μείνει δύο κουσούρια τώρα. Σας μιλάω με ακουστικά τώρα γιατί έχω χάσει το 40 με 50% της ακοής μου και ταυτόχρονα όταν περπατάω έχω τρομερή αστάθεια. Χτες έπεσα κάτω και περίμενα να περάσει κάποιος να του βάλω φωνή να μου δώσει ένα χέρι να σηκωθώ. Αν και το μυαλό μου δουλεύει με 1000 – γιατί μόνο αυτό έμεινε- , παραπατάω και μάλιστα ένας φίλος μου μου είπε “θα χορεύεις πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο με τις φιγούρες που θα κάνεις.””
indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση