GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑ ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο! «ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου...»

Για τις εξελίξεις γύρω από τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε στο MEGA, ξεσπώντας, ο σύζυγος της...



Για τις εξελίξεις γύρω από τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε στο MEGA, ξεσπώντας, ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης Γλυκερίας, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από παρενέργειες από τον εμβολιασμό της.


Όπως τόνισε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, «μέχρι τώρα είχαμε να διαχειριστούμε τη θλίψη και τον πόνο, από χθες έχουμε να διαχειριστούμε την οργή και την αγανάκτηση, όχι τόσο για την απόφαση της Επιτροπής -η οποία δικαιώνει αυτά που λέγαμε, αλλά τις δικαιολογίες που επικαλούνται για να μην κάνουν το εμβόλιο όσοι είναι κάτω από 60 χρονών».

«Το πρόβλημα δεν ήταν οι άνω των 60 ετών»

«Το πρόβλημα δεν ήταν για πάνω των 60 ετών, αλλά για αυτούς που ήταν κάτω από 50 και ιδιαίτερα στις γυναίκες» πρόσθεσε ο σύζυγος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca και συμπλήρωσε πως «όσοι έδωσαν σε αυτές τις ηλικίες το συγκεκριμένο εμβόλιο έκαναν έγκλημα». 

«Πλέον είναι υπεύθυνοι και για όσους φοβούνται και δεν θα κάνουν το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να ευθύνονται και για τους θανάτους που θα προκύψουν από τους πολίτες που δεν θα εμβολιαστούν» σημείωσε ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca -μιας και είχαν εμβολιαστεί μαζί με τη σύζυγό του- ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης υπογράμμισε πως δεν θα προσέλθει για τον δεύτερο εμβολιασμό. «Θα περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό με διαφορετικό εμβόλιο» κατέληξε ο σύζυγος της άτυχης Γλυκερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση