GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ! ΝΕΚΡΟΣ ο 45χρονος μπάρμαν που έλεγε «σκάστε και κάντε το εμβόλιό σας»...

ΟΧΑΪΟ - Ένας 45χρονος μπάρμαν είναι νεκρός σε άλλη μια νεα περίπτωση θανάτου μετά από τον εμβολιασμό στο παγκόσμιο πείραμα που λαμβάνει χώρα...

ΟΧΑΪΟ - Ένας 45χρονος μπάρμαν είναι νεκρός σε άλλη μια νεα περίπτωση θανάτου μετά από τον εμβολιασμό στο παγκόσμιο πείραμα που λαμβάνει χώρα με τις καραντίνες ΘΑΝΑΤΟΥ και πίεση από τους ψυχοπαθείς φονιάδες.  

Ο κ. Jason Bryan Maurer έλαβε την πρώτη του δόση πειραματικού mRNA Moderna στις 2 Απριλίου στο Giant Eagle Pharmacy στο Tallmadge του Οχάιο. Περίμενε παρενέργειες γιατί, «ο Δρ. Ο Fauci λέει ναι, το πρώτο εμβόλιο είναι βαρύ. " Αρκετοί από τους φίλους του είπαν ενα μαγάλο μπράβο για τη δόση του πειραματικού mRNA Moderna εμβολίου.

Ο κ. Maurer δεν ανέφερε καμία εμφανή παρενέργεια από την πρώτη ένεση. Η δεύτερη ένεση πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου. Πολλοί φίλοι, ξανά, έκαναν έπαινο, συμπεριλαμβανομένου ενός που είπε, "κορίτσια θα αρρωστήσετε άσχημα για μερικές μέρες, αλλά όλοι το κάναμε και δεν συνέβη τίποτα."


 Η πρώτη δόση στις 2 Απριλίου κάνοντας διαφήμιση των εμβολίων


Η δεύτερη δόση  στις 30 Απριλίου που έκανε ο κ. Maurer χλεύαζοντας όσους δεν έκαναν τα εμβόλια. 

Ο κ. Maurer πέθανε στις 5 Ιουνίου.
KORAKAS NEWS 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση