GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ!» Σε διαθεσιμότητα ο (συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.) Στ. Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του...

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα, για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονία...


Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή Σταύρου Μπαλάσκα, για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 

Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί  ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν καλεσμένος στο Mega με αφορμή την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Εκεί υποστήριξε ότι αν ο 32χρονος είχε πάρει τηλέφωνο την αστυνομία μετά την πράξη του μπορεί να καθόταν στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

«Είναι βλάκας», υποστήριξε ο Στ. Μπαλάσκας. «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν ''τα 'χασε και τρελάθηκε'', εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. (…) Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, ''χωρίς να το θέλω'', ''πρότερος έντιμος βίος'', τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

Αυτή η τοποθέτηση του Στ. Μπαλάσκα προκάλεσε και  την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας τον συνδικαλιστή «εκλεγμένο με το χρίσμα της ΝΔ», ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση