GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Ο βιαστής της 50χρονης στα Πετράλωνα είχε φυλακιστεί για βιασμό το 2015...

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τον άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας σε πολυκατοι...


Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για τον άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα. 

Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος και αναζητείται από την αστυνομία. Ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020, αναφέρουν πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Όπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

«Μου επιτέθηκε έξω από το ασανσέρ»
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα περιγράφει η 50χρονη γυναίκα.
«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες. Δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο» ανέφερε στο Open, λέγοντας πως την ώρα που περίμενε στο ασανσέρ, την τράβηξε κάποιος. Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, ο άγνωστος την κακοποίησε σεξουαλικά για ώρες στο διαμέρισμά του.

«Την είχε στο διαμέρισμα επί ώρες»

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την έσυρε δια της βίας στο διαμέρισμά του, όπου την είχε εγκλωβισμένη από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Μετά από ώρες η γυναίκα κατόρθωσε να βγει από το διαμέρισμα και, σύμφωνα με τον μάρτυρα, πέρασε από το μπαλκόνι σε διπλανό όπου και κλειδώθηκε και άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

«Άργησε η αστυνομία»
Κάτοικος της περιοχής που γνώριζε το φερόμενο δράστη κατήγγειλε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 πως ο 35χρονος χτυπούσε συστηματικά τη μητέρα του, στο ίδιο διαμέρισμα. Για την 50χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον άνδρα, η ίδια γυναίκα πρόσθεσε: Δύο η ώρα ακούμε φωνές (...) δεν την άκουσε κανένας. Καθυστέρησε η αστυνομία να έρθει. Ήρθε δέκα το βράδυ (...) Αυτός έφυγε. Πώς βγήκε δεν ξέρουμε. Είχα το σπίτι μου ανοικτό για να βγάλουμε τη γυναίκα από το μπαλκόνι (...) Αυτός ήταν μέσα στο σπίτι ακόμα και φώναζε. Δυο φορές πήραμε την αστυνομία, ''ελάτε τώρα που είναι εδώ''».

Η ίδια πρόσθεσε πως ο άνδρας διέφυγε από τον φωταγωγό. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της αποκάλυψε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση