GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ! ΑΝΔΡΑΣ αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 8ο όροφο κτιρίου στην Συγγρού...

Penny Rage    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΉΤΑΝ; 'Η ΚΑΙ ΑΥΤ...


Penny Rage  
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΉΤΑΝ; 'Η ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΤΩΝ ΣΑΠΙΟΕΙΔΗΣΕΩΝ;
-------------------------  
Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που μετέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Λάμπρου Κατσώνη. Ένας άνδρας έπεσε από τον 8ο όροφο κτιρίου, με τη μοιραία πτώση να καταγράφουν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη στις 3:24, με τον "φακό" να απεικονίζει μία μαύρη σιλουέτα η οποία ανέβαινε τις σκάλες ασφαλείας στην πίσω πλευρά ενός κτιρίου. Ο άνδρας κινούνταν με γοργά βήματα στις σκάλες, καθώς μέσα σε ένα λεπτό και 43 δευτερόλεπτα κατάφερε να ανέβει οκτώ ορόφους.

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα ένα περιπολικό καταφτάνει στο σημείο, με τον φάρο να φωτίζει το κτίριο. Τη στιγμή εκείνη η κάμερα "πιάνει" την βουτιά θανάτου, ενώ ένας αστυνομικός τρέχει με έναν φακό για να δει αν το άτομο έχει τις αισθήσεις του. Δυστυχώς όμως, το ύψος ήταν τέτοιο που δεν άφηνε πολλές ελπίδες και τώρα το μόνο που μένει είναι να ταυτοποιηθεί ο άνδρας και το κίνητρο που τον οδήγησε στο να πέσει στο κενό.

Στην περιοχή δεν κυκλοφορούν πολίτες, ενώ τα αυτοκίνητα που περνούν από την Συγγρού λόγω της ταχύτητας, του σκοταδιού και της τοποθεσίας που είναι η σκάλα είναι αδύνατο να αντιληφθούν τον άνθρωπο και να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν.

Η αστυνομία έχει καταλήξει πως ο άνδρας δεν εργαζόταν στο κτίριο και υποθέτει πως ίσως ο άγνωστος να είχε παρατηρήσει ότι υπήρχε η εξωτερική σκάλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά του, με τις αρχές να έχουν πάρει τα δακτυλικά του αποτυπώματα και να ψάχνουν στις εξαφανίσεις των τελευταίων μηνών προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση