GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9 ΝΕΚΡΟΙ σε αεροπορική τραγωδία...

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή ενός δικινητήριου αεροπλάνου στο Ομπλάστ του Κεμέροβο της νοτιοδυτικής Σιβη...


Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή ενός δικινητήριου αεροπλάνου στο Ομπλάστ του Κεμέροβο της νοτιοδυτικής Σιβηρίας στη Ρωσία. 

Συνολικά 24 άτομα άτομα – ανάμεσά τους και αλεξιπτωτιστές – επέβαιναν στο αεροσκάφος τύπου Let L-410, όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη λίγο μετά την απογείωση με τους πιλότους να επιχειρούν αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της περιοχής, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η βλάβη ενός από τους δύο κινητήρες του αεροσκάφους προκάλεσε την τραγωδία.

Το αεροσκάφος, ωστόσο, χτύπησε στο έδαφος με το ένα πτερύγιο και ανετράπη. Παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε τη μηχανική βλάβη, καθώς το αεροσκάφος ήταν σε καλή τεχνική κατάσταση και είχε ήδη κάνει άλλες τρεις πτήσεις το τελευταίο 24ωρο, πριν τη μοιραία.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο κυβερνήτης της περιοχής του Κεμέροβο Σεργκέι Τσιβίλιοφ έγραψε πως τέσσερις από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως μεταδίδει το TASS, το αεροσκάφος ανήκε σε έναν σύλλογο που προωθεί τον αθλητισμό και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

«Το αεροσκάφος έκανε την τέταρτη πτήση του, μέσα στην ημέρα, και βρισκόταν σίγουρα σε καλή κατάσταση», υποστήριξε ο υπεύθυνος του συλλόγου στην περιοχή Βίκτορ Σεμοκάνοφ, σύμφωνα με το TASS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση