GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ από την Λινού! «ΥΠΑΡΧΕΙ κι άλλο εμβόλιο με ίδιες παρενέργειες με το AstraZeneca!»

Φόβο και ανησυχία προκάλεσε σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca η σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμών και στην χώρα μας.   Σύμφωνα...


Φόβο και ανησυχία προκάλεσε σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca η σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμών και στην χώρα μας.  

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την πρώτη δόση του βρετανικού εμβολίου έχουν ήδη λάβει περίπου 470.000 πολίτες στη χώρα μας, ενώ παράλληλα έχουν προγραμματίσει τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους.
Σχολιάζοντας την απόφαση της επιτροπής, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού τονίζει ότι είναι πολύ σημαντικό ότι θα διαφύγουν από τον κίνδυνο των παρενεργειών νέες γυναίκες, ενώ τονίζει ότι αρκετές το γλίτωσαν μετά από την προειδοποίηση που είχε απευθύνει.

Ποιο εμβόλιο έχει τις ίδιες πιθανές παρενέργειες
Σπεύδει, ωστόσο, να προσθέσει, ότι η Επιτροπή δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το εμβόλιο Johnson & Johnson. «Αυτό που δεν λέγεται ακόμα από την Επιτροπή είναι ότι και το Johnson & Johnson έχει τις ίδιες πιθανές παρενέργειες στις νέες γυναίκες. Αν και είναι μονοδοσικό -κάτι που μειώνει τον κίνδυνο της νόσησης- είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσουν παρενέργειες» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Sputnik.
Διευκρίνισε ότι αναφέρεται και στα δύο εμβόλια για γυναίκες κάτω των 50 ετών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση