GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Χατζηδάκη για την πληρωμή με ...ρεπό!

Καυστικά, ειρωνικά αλλά και οργισμένα σχόλια προκαλεί η πρόβλεψη του νέου νομοσχεδίου Χατζηδάκη που προβλέπει ρεπό αντί για πληρωμή των υπε...



Καυστικά, ειρωνικά αλλά και οργισμένα σχόλια προκαλεί η πρόβλεψη του νέου νομοσχεδίου Χατζηδάκη που προβλέπει ρεπό αντί για πληρωμή των υπερωριών των εργαζομένων. 

Μάλιστα, η πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εργασίας ότι δεν χάνεται μέρος από το εισόδημα των εργαζομένων ήρθε απλώς για να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Εκτός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα, οι χρήστες του twitter ειρωνεύονται και καταγγέλλουν τόσο τον Κωστή Χατζηδάκη όσο και το σχέδιο νόμου που διαλύει τις εργασιακές σχέσεις σε βάρος των εργαζομένων.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο Κ. Χατζηδάκης απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα μειωθεί το εισόδημα των εργαζομένων (σ.σ. από τις χαμένες υπερωρίες) απάντησε: «Οχι, απλά δεν θα παίρνουν λεφτά αλλά άδεια» φανερώνοντας πως οι υπερωρίες όπως τις γνωρίζαμε μέχρι σήμερα θα μετατρέπονται σε ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση