GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Το παιδί μας έλεγε ψέματα στο τηλέφωνο...»

Ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό, την Πέμπτη, για τον θάνατο του σπουδαστή στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έπε...



Ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό, την Πέμπτη, για τον θάνατο του σπουδαστή στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις είχε βρεθεί νεκρός, σε κοντινή απόσταση από τη Σχολή.


Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουνίου 2019 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, είχε κρίνει ένοχους τους 8 από τους 9 κατηγορουμένους για περιστατικά βίας εις βάρος του αείμνηστου σπουδαστή. Οι γονείς του Βαγγέλη για μία ακόμα φορά βρέθηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων, με τη μητέρα του να καταθέτει πρώτη.

Οπως είπε η κ. Φρονιμάκη ο Βαγγέλης τον πρώτο χρόνο έμενε με τους Κρητικούς ενώ τον Μάρτιο του 2014 ενημερώθηκε η ίδια από την υπεύθυνη της Εστίας ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο γιος της την καθησύχασε διαβεβαιώνοντάς την, πως όλα ήταν καλά και ό,τι συνέβαινε ήταν στο πλαίσιο αστείων που κάνουν μεταξύ τους οι φίλοι.

«Ο Βαγγέλης δεν μας είπε την αλήθεια και μας παραπλάνησε ενώ για τα περιστατικά που συνέβαιναν μάθαμε από άλλα παιδιά της Σχολής» είπε σύμφωνα με το epirus-tv, η μητέρα του αείμνηστου Βαγγέλη τονίζοντας πως το παιδί της έκανε παρέα με όλους και με τους πατριώτες του. Οι Κρητικοί όμως δεν ήθελαν να κάνει παρέα με άλλους και τον κατέκριναν γι’ αυτό.

Η κ. Φρονιμάκη στην κατάθεσή της ανέφερε πως ο διευθυντής της σχολής γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση που επικρατούσε. Οταν δε ο γιος της άλλαξε δωμάτιο οι Κρητικοί όπως είπε τον απομάκρυναν και τον φώναζαν “ρουφιάνο” στους διαδρόμους της σχολής και τον έδιωξαν από την παρέα τους ενώ μόνο δύο παιδιά από τη συγκεκριμένη παρέα του μιλούσαν.

«Αυτοί λένε ότι ήταν αστεία εγώ δεν ξέρω πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι αστείο» τόνισε σε κάποιο σημείο της κατάθεσής της η κ. Φρονιμάκη. Ο Βαγγέλης ήθελε να τελειώσει τη σχολή και να φύγει και γι αυτό δεν έλεγε τίποτα για να μην δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση