GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ να σώσω την Νταϊάνα!» Τι αποκάλυψε ο γιατρός της για τον θάνατό της...

Περισσότερα από 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι.  Ο γιατρός MoSef Dahman ...

Περισσότερα από 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή στο Παρίσι. 
Ο γιατρός MoSef Dahman που την ανέλαβε στα επείγοντα του νοσοκομείου Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι μίλησε για πρώτη φορά και υπερασπίσθηκε την προσπάθεια των γιατρών εκείνο το βράδυ της 31ης Αυγούστου του 1997. 
Ο MoSef Dahman έκανε ένα διάλειμμα, όταν ειδοποιήθηκε πως έφθασε στα επείγοντα μια γυναίκα. 
''Δεν μου είπαν ότι ήταν η Νταϊάνα, αλλά ότι μια γυναίκα είχε χτυπήσει σε τροχαίο''' δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη στην βρετανική Daily Mail. 
''Για οποιονδήποτε γιατρό είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσει να σώσει μια νέα γυναίκα σε τέτοια κατάσταση, πόσο μάλλον μια πριγκίπισσα''. 
Μόλις η Νταϊάνα εισήχθη στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε ακτινογραφία που έδειξε μια σοβαρή εσωτερική αιμορραγία. 
Στις 2.15 τα ξημερώματα η κατάστασή της χειροτέρευσε και υπέστη ένα δεύτερο καρδιακό επεισόδιο. Και προχώρησε σε νέα επέμβαση. "Η καρδιά της δεν λειτουργούσε καλά, αφού έχανε συνέχεια αίμα'' συμπλήρωσε. 
''Παλέψαμε σκληρά, προσπαθήσαμε σκληρά. Όταν δουλεύεις υπό τέτοιες συνθήκες, δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει ο χρόνος. Το μόνο που είχε σημασία ήταν να κάνουμε τα πάντα για αυτή την νέα γυναίκα.'' λέει ακόμα συγκινημένος.
Στις 4 το πρωί η ομάδα των γιατρών κατέληξε πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο και η ζωή για την πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε τελειώσει. 
''Δεν γυρίζω πίσω, γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε'' συμπλήρωσε προσθέτοντας: ''Μου στέλνουν κάθε βιβλίο που γράφεται για τον θάνατο της Νταϊάνα. Έτσι δυστυχώς έχω μια συλλογή από αυτά τα βιβλία''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση