GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Τοπαλούδη! «Η Καρολάιν δεν μίλησε για να μη χαλάσει το παραμύθι...»

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κοροναϊός αλλά και η έμφυλη βία που σκοτώνει καθημερινά. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές ...



«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κοροναϊός αλλά και η έμφυλη βία που σκοτώνει καθημερινά. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη αναφερόμενη στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.  

Η Κούλα Τοπαλούδη είπε για την 20χρονη ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο η μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η αδικοχαμένη «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι».

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», συνέχισε η Κούλα Τοπαλούδη.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα.

Η Κ. Τοπαλούδη επέμεινε ότι ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα, πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μητέρα της Καρολάιν πίστευε ότι είναι ευτυχισμένη, η κ. Τοπαλούδη είπε ότι «από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση