GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ! Εμβολιάστηκε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος...

Από την πορεία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο στο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβει τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της AstraZeneca.  Ο λό...



Από την πορεία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο στο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβει τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της AstraZeneca. 

Ο λόγος για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος έλαβε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, ενώ στην ανάρτησή του ήταν αιχμηρός και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος έστρεψε τα πυρά του και προς το κυβερνών κόμμα, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία, δεν έχει προσλάβει γιατρούς.

«Θα μου πεις εδώ πανηγύριζαν που είχαμε 8% ύφεση, την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη…» προσθέτει ακόμη.
Δείτε την ανάρτηση




Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην απεργιακή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου του Κωστή Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

«Ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια. 10ωρο αυτοί; 35ωρο εμείς. Ελαστικοποίηση αυτοί; Συλλογικές συμβάσεις εμείς. Απαξίωση του ΣΕΠΕ αυτοί; Ενίσχυση του εμείς. Δύο δρόμοι, δύο κόσμοι. Μια κρίσιμη επιλογή» σημείωσε σε ανάρτησή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση