GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

50ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ! ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πολιορκεί το σπίτι του βιαστή στα Πετράλωνα...

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή στα Πετράλωνα, ο οποίος βίασε κατά συρροή μία 50χρονη καθαρίστρια εν ώρα ε...


Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή στα Πετράλωνα, ο οποίος βίασε κατά συρροή μία 50χρονη καθαρίστρια εν ώρα εργασίας και την κράτησε όμηρο για σχεδόν τέσσερις ώρες.  

Η γυναίκα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς έφτασε στο σπίτι του άνδρα το πρωί του Σαββάτου. Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες, σύμφωνα με  πληροφορίες που μετέφεραν γείτονες που την είδαν και μίλησαν αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Πανικός επικρατεί στα Πετράλωνα έπειτα από την  καταγγελία.


 Το σπίτι που διαμένει ο δράστης 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του άνδρα, ωστόσο εκείνος είχε εξαφανιστεί. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής το θύμα είναι 50 ετών και οι δράστες που την βίαζαν επί 1,5 ώρα είναι δύο (και όχι ένας όπως στην αρχή είχε γίνει γνωστό).

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, αμέσως υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα, με το σύνθημα «Καμία μόνη».

 

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετός κόσμος, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σπίτι του και περιμένουν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν. Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για την Καρολάιν στο Σύνταγμα, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε αναφορά στο περιστατικό που σημειώθηκε στα Πετράλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση