GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΩΡΑ της απολογίας για την δολοφονία της Κάρολαϊν...

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στις 10.00 το πρωί της Τρίτης ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, Καρ...



Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί στις 10.00 το πρωί της Τρίτης ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να υποστηρίξει ότι το έγκλημα δεν ήταν εκ προμελέτης και θα επιχειρήσει να δώσει εξηγήσεις για τη «ληστεία» που σκηνοθέτησε.

Ταυτόχρονα, οι συνήγοροι του θα παραδώσουν υπόμνημα 13 σελίδων, στο οποίο ο 33χρονος θα επιμείνει στην προανακριτική του ομολογία.

Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος συνεχίζει να κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, καθώς και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η προσωρινή του κράτηση θεωρείται δεδομένη, καθώς ήδη υπάρχει ομολογία, ενώ το ερώτημα που εγείρεται είναι σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί.

«Δεν αλλάζει τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως» ανέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε, ο 33χρονος πιλότος πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα του εγκλήματος. «Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτας» πρόσθεσε. Υπογράμμισε πως ο 33χρονος σκόπευε να ομολογήσει την πράξη του, σύμφωνα με ότι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο πιλότος ζητάει συνεπιμέλεια του βρέφους και από τις δύο οικογένειες.

Ερωτηθείς για ύπαρξη τρίτου προσώπου, απάντησε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο, ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση