GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ! Γυναίκα κατέρρευσε μετά τον εμβολιασμό της...

Είναι Δευτέρα 28 Ιουνίου απογευματινές ώρες στο νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα η οποία μόλις έχει εμβολιαστεί κ...


Είναι Δευτέρα 28 Ιουνίου απογευματινές ώρες στο νοσοκομείο του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Μια γυναίκα η οποία μόλις έχει εμβολιαστεί καταρρέει στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.  

Αμέσως σπεύδουν να την βοηθήσουν νοσηλεύτριες και ο σύζυγός της. Μετά από λίγο η γυναίκα συνέρχεται και αποχωρεί από το νοσοκομείο αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την ίδια ημέρα υπήρξαν τουλάχιστον άλλα δύο τέτοια περιστατικά τα οποία σχετίζονται με εμβολιασμούς πολιτών. Κανείς δεν γνωρίζει το σκεύασμα με το οποίο εμβολιάστηκαν οι πολίτες αυτοί αλλά επειδή πρόκειται για νοσοκομειακό χώρο είναι προφανές πως τα διαθέσιμα εμβόλια ήταν Pfizer ή Moderna.

Πολίτης ο οποίος βρισκόταν στο προαύλιο του νοσοκομείου για άλλη δουλειά εκείνη την ώρα, κατέγραψε με το κινητό του το περιστατικό με τη λιποθυμία.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο instagram και στο facebook:








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση