GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ! Αρνητικό τεστ και οι πλήρως εμβολιασμένοι για να ταξιδέψουν στην Γεωργία...

Η Γεωργία αλλάζει τους κανόνες εισόδου στη χώρα για πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες.  Ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Νόσων Amira...



Η Γεωργία αλλάζει τους κανόνες εισόδου στη χώρα για πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες. 

Ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Νόσων Amiran Gamkrelidze ανακοίνωσε χθες  ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα που θέλουν να εισέλθουν στη Γεωργία θα πρέπει τώρα να παρουσιάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR. Το νέο διάταγμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Μέχρι τώρα πολίτες όλων των χωρών που ταξιδεύουν αεροπορικώς θα μπορούσαν να εισέλθουν στη Γεωργία εάν παρουσίασαν επιβεβαίωση ότι είχαν περάσει από το πλήρες πρόγραμμα τυχόν εμβολιασμού Covid-19 στα συνοριακά σημεία ελέγχου της Γεωργίας.

Ο Gamkrelidze είπε ότι όλοι οι ταξιδιώτες που θέλουν να εισέλθουν στη Γεωργία πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ PCR από τις τελευταίες 72 ώρες στα σύνορα και να δοκιμάσουν ξανά την τρίτη ημέρα. Δεν απαιτείται περαιτέρω απομόνωση εάν η δοκιμή επιστρέψει αρνητική.

Οι τακτικές πτήσεις συνεχίζονται στη Γεωργία από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ τα χερσαία σύνορα  ανοίγουν σήμερα 1η Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση