GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ καταστρέφει τις επιχειρήσεις, για να τον απολύσουμε, αμέσως!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Κύριε Γεωργιάδη μου, Καλός ο γκεμπελισμός σας, αλλά πιάνει μόνο σε...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Κύριε Γεωργιάδη μου,
Καλός ο γκεμπελισμός σας, αλλά πιάνει μόνο σε... πρόβατα!
Πρώτον, δεν υπάρχει νόμος, που να λέει ότι "απολύεται όποιος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση".
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι υπάρχει, καθώς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου δικτατορικής έμπνευσης, μπορείτε να τον δημιουργήσετε,  δεν μπορεί να εννοεί τον ανεμβολίαστο, αλλά εκείνον, που παίρνει μια βαριά και καταστρέφει τα μηχανήματα, σαμποτάρει την λειτουργία της, βάζει φωτιές ή παραδίδει επιχειρηματικά μυστικά, στους ανταγωνιστές! Τέτοια πραγματάκια και κάποια άλλα παρεμφερή δηλαδή!
Εκείνος που δεν θέλει να εμβολιαστεί, ούτε μπήκε με καμιά μπουλντόζα, στην επιχείρηση, ούτε τρελάθηκε και τάκανε όλα λίμπα! ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην επιχείρηση! Την δουλειά του και τις υπερωρίες του. Ναι! Εκείνες τις απλήρωτες! Ξέρεις εσύ!
Είναι προφανές ότι,  στην συγκεκριμένη περίπτωση, η επιχείρηση είναι που καταστρέφει τον εργαζόμενο και όχι το αντίστροφο!
Δεύτερον, ο πρώτος που θα πρέπει να απολυθεί, για την καταστροφή μιάς επιχείρησης, είσαι ΕΣΥ ο ίδιος, αφού:
- Έκλεισες τις επιχειρήσεις με ένα ανώφελο και παρατεταμένο λοκντάουν, όσο τα μέσα μεταφοράς, τα εργοστάσια, τα σούπερ μάρκετ, οι υπηρεσίες λειτουργούσαν, οι τουρίστες μπαινόβγαιναν, τεστ άφαντα, μολύνοντας τον πληθυσμό ΚΑΙ τους εργαζόμενους.
- Υποχρηματοδότησες με δανεικά, που ζητάς να σου επιστραφούν, επιχειρήσεις παντός είδους, όσο τις κρατούσες κλειστές με δική σου απόφαση, "για να σώσεις τον πληθυσμό". 12.500 νεκροί, κατά τις δικές σας εκτιμήσεις.
- Έκανες και κάποιες ζογκλερικές ακροβασίες, με τα "κλικ εγουέι", "κλικ ιν σόπ" και άλλες αγγλόφωνες αηδίες, για να τα ξανακλείσεις, πριν καν πουληθούν τα εμπορεύματα, που έγιναν στοκ, για τις εκπτώσεις.
- Για χρόνια, αλλά ούτε και εν μέσω κορονοϊού, οι Τράπεζες δεν έδιναν ούτε σέντσι, στους επιχειρηματίες, βουλιάζοντας στα χρέη τις επιχειρήσεις, αλλά οι φόροι-φόροι!
Έλα, λοιπόν, τώρα, να μας πεις, ΠΟΙΟΣ καταστρέφει τις επιχειρήσεις, για να τον απολύσουμε, αμέσως!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση