GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“ΕΙΣΟΔΟΣ σε οίκους ανοχής μόνο σε ...εμβολιασμένους!”

Στο Μαξίμου επεξεργάζονται το σχέδιο για τα «προνόμια» που θα υπάρχουν για τους εμβολιασμένους, τα οποία πιθανότατα θα ανακοινωθούν τέλη Ιο...



Στο Μαξίμου επεξεργάζονται το σχέδιο για τα «προνόμια» που θα υπάρχουν για τους εμβολιασμένους, τα οποία πιθανότατα θα ανακοινωθούν τέλη Ιουνίου, ή μέσα στον Ιούλιο, και θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο. 

Μία από τις προτάσεις που φέρεται να έχει φτάσει τις τελευταίες ώρες στο Μαξίμου είναι η βρετανική, σύμφωνα με την οποία τα «προνόμια» πρέπει να είναι στοχευμένα στις μεγαλύτερες ανάγκες των πολιτών.

Στη Βρετανία για παράδειγμα, οι κρατικές αρχές Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ήρθαν σε συνεργασία με ορισμένες από τις δημοφιλέστερες ψηφιακές εφαρμογές διαδικτυακής ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στις εφαρμογές αυτές, οι χρήστες δημιουργούν ένα προφίλ με φωτογραφίες τους και εγκρίνουν ή απορρίπτουν προφίλ άλλων χρηστών. Όταν υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, η εφαρμογή τούς ενημερώνει, ώστε να υπάρξει, δια ζώσης, η πολυπόθητη συνέχεια.

Πολλές λοιπόν από αυτές τις εφαρμογές αποφάσισαν να λανσάρουν μια σειρά από προνόμια στους χρήστες που έχουν εμβολιαστεί.

Ένα από αυτά, αν έχεις εμβολιαστεί, είναι η δυνατότητα να εμφανίζεται στο προφίλ σου μια συγκεκριμένη ψηφιακή κονκάρδα, ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να γνωρίζουν, ήδη από τη στιγμή που βλέπουν τη φωτογραφία σου, ότι έχεις εμβολιαστεί.

Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, οι υπεύθυνοι των εφαρμογών αυτών ανακοίνωσαν ότι τα προφίλ των εμβολιασμένων χρηστών θα απολαμβάνουν ένα έξτρα μπουστάρισμα, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. Αν έχεις δηλαδή εμβολιαστεί, ο αλγόριθμος της εφαρμογής θα σε εμφανίζει σε περισσότερους και δημοφιλέστερους (με βάση τα like) χρήστες, που όπως κι εσύ αναζητούν ερωτικό/ή σύντροφο.

Είτε με σκοπό τη δημιουργία μιας μόνιμης ερωτικής σχέσης, είτε την ανεύρεση συντρόφου για εύκολο και γρήγορο σεξ, οι εφαρμογές γνωριμιών, όπως πχ το δημοφιλέστατο Tinder, έχουν και στη χώρα μας χιλιάδες οπαδούς.

Όπως μάλιστα ανέφερε στην εφημερίδα Guardian ο Τζορτζ Κιντ, επικεφαλής της ένωσης εφαρμογών και ιστοσελίδων διαδικτυακών γνωριμιών (Online Dating Association), πάνω από το 30% των νέων σχέσεων ξεκινούν από αυτές.

Παράλληλα έχει τεθεί και θέμα για να επιτρέπεται η είσοδος σε οίκους ανοχής μόνο σε εμβολιασμένους. Οι οίκοι ανοχής άνοιξαν και τα ραντεβού... πήραν φωτιά, με επαγγελματίες του χώρου να αναφέρουν πως εξετάζεται η περίπτωση να επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε εμβολιασμένους από Σεπτέμβρη.

«Παρότι ακόμα δεν το έχουμε συζητήσει διεξοδικά, το έχουμε σκεφτεί όμως και ναι, υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε και να επιτρέπουμε να εισέρχονται στα studio μόνο όσοι πελάτες είναι εμβολιασμένοι. Για εμάς είναι υψίστης σημασίας η προστασία της υγείας εργαζόμενων και πελατών. Γιατί να έρθει κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί και θα κινδυνέψουν τόσα άτομα;» είπε διαχειριστής ιστοσελίδας μέσω της οποίας διαφημίζονται studio και εργαζόμενες και ο πελάτης κλείνει ραντεβού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση