GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ! Βίασε την γυναίκα του και την απείλησε πως «θα τη σκοτώσει όπως ο πιλότος...»

Το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη ένας 37χρονος από την Αστυνομική Υποδιέυθυνση Ρόδου, μετά την καταγγελία της συζύγου του για βιασμό. Συ...



Το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη ένας 37χρονος από την Αστυνομική Υποδιέυθυνση Ρόδου, μετά την καταγγελία της συζύγου του για βιασμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγες που επικαλείται η rodiaki, η 27χρονη κοπέλα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, πήγε στις 23 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κατήγγειλε ότι το προηγούμενο βράδυ στις 22.30 ο σύζυγός της με τη χρήση σωματικής βίας και απειλές, την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ίδια δήλωσε ότι ς είναι παντρεμένη εδώ και δέκα χρόνια με τον 39χρονο και από την αρχή του έγγαμου βίου τους αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μαζί του.

Η γυναίκα έιπε στους αστυνομικούς ότι συνεχώς της φέρεται με βία (είτε σωματική είτε λεκτική είτε ψυχική), ενώ την απειλεί, την βρίζει και την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Αναφορικά με το περιστατικό, η 27χρονη κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10.30 το βράδυ στις 22 Ιουνίου, ώρα κατά την οποία επέστρεψαν σπίτι τους από τη δουλειά της. Τα παιδιά είχαν πέσει για ύπνο και όταν πήγε και η ίδια να κοιμηθεί φορώντας μακριές πιτζάμες, ο σύζυγός της άρχισε να την πλησιάζει με σκοπό να έχουν σεξουαλική επαφή.

Η 27χρονη κατήγγειλε ότι του είπε πως ήταν πολύ κουρασμένη και δεν ήθελε. Όμως ο 39χρονος κατηγορείται ότι της έσκισε τα ρούχα που φορούσε και ολοκλήρωσε την ερωτική πράξη.

Υποστήριξε ακόμη ότι της είπε ότι θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του» και εκείνη τον προειδοποίησε για προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Η ίδια πρόσθεσε ότι έκλαιγε σε όλη τη διάρκεια και μετά, ενώ εκείνος της ζητούσε να την πάρει αγκαλιά για να κοιμηθούν, κάτι που δέχτηκε τελικά να κάνει προκειμένου να λήξει εκεί το επεισόδιο.

Την επόμενη ημέρα το πρωί ο 39χρονος κατηγορούμενος έφυγε για τη δουλειά του και λίγη ώρα αργότερα η 27χρονη του έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο ζητώντας του να την αφήσει να φύγει για χάρη των παιδιών τους. Τότε ο 39χρονος φέρεται να της είπε: «μην με κάνεις ρεζίλι, περίμενέ με εκεί».

Ωστόσο στην ίδια κατάθεση της η 27χρονη αναφέρει και άλλα περιστατικά σεξουαλικής βίας ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 ενώ ο σύζυγος φέρεται να την έχει χτυπήσει αρκετές φορές. Η ίδια πρόσθεσε μάλιστα ότι μία φορά και ενώ διέμεναν σε άλλη πόλη, πήρε τηλέφωνο για να τον καταγγείλει και προτού προλάβει να δώσει στοιχεία για τη διεύθυνσή της στους αστυνομικούς, μπήκε ο σύζυγός της και αφού της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια την έδειρε.

«Πρόκειται για παρεξήγηση»
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 39χρονος είπε μεταξύ άλλων πως όπως όλοι οι γάμοι έτσι και ο δικός τους περνάει κατά διαστήματα κάποιες κρίσεις. Παρολα αυτά, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε χτύπησε, βίασε ή απείλησε την 27χρονη σύζυγό του με την οποία είχαν απλώς μερικές φορές κάποιους καβγάδες. Σε ό,τι αφορά το επίμαχο περιστατικό, είπε ότι πράγματι της έκανε κάποια χάδια και στην αρχή η κοπέλα δεν ήθελε σεξουαλική επαφή μαζί του αλλά τελικά υπέκυψε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έσκισε τα ρούχα της, αλλά αυτό διευκρίνισε ότι έγινε επάνω στην ένταση της στιγμής, ενώ τόνισε ότι στο τέλος κοιμήθηκαν αγκαλιά.
Ο 39χρονος είπε επίσης πως τη γυναίκα του την αγαπάει και πως δεν θέλει το κακό της.

Ο άνδρας μετά την καταγγελία συνελήφθη στις 23 Ιουνίου το απόγευμα από τους αστυνομικούς και εν συνεχεία προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό. Ο 39χρονος Αλβανός κρατείται προκειμένου σήμερα να δώσει εξηγήσεις αναλυτικά για τα όσα του καταλογίζονται στην ανακρίτρια Ρόδου.

Πηγή:Rodiaki


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση